aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Η Παλέρμο έχει παλμό

Στο «Comunale Matusa» για την 35η αγωνιστική της Serie A, οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι σε αυτό το ντέρμπι των ουραγών, όπου οι δύο ομάδες τα έπαιζαν όλα ή τίποτα στην προσπάθεια παραμονής τους στη μεγάλη κατηγορία.

Η Φροζινόνε ήταν εκείνη που κυκλοφορούσε τη μπάλα, που είχε κάποιες καλές στιγμές κατά τις οποίες ο Σορεντίνο ανησύχησε για την εστία του, κάποιες στημένες φάσεις ενεργοποιούσαν τον… συναγερμό στα καρέ της Παλέρμο, όμως, το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε δίχως γκολ.

Το πρώτο γκολ της αναμέτρησης ήρθε στο 59ο λεπτό από τον Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο κι ας είχε κλειστεί η ομάδα του στα καρέ της για να γλιτώσει το γκολ! Εντελώς ξαφνικά, το σύνολο του Μπαλαρντίνι πέτυχε ένα γκολ που … δίνει στον σύλλογο ζωή για να συνεχίσει να διεκδικεί τη σωτηρία στα τελευταία παιχνίδια.

Στις καθυστερήσεις και πάλι από ξαφνική επίθεση, ο Τραϊκόφσκι με χαμηλό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 που πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους Σικελούς, καθώς «έπιασαν» την Κάρπι στους 32 βαθμούς και όλα είναι πλέον είναι ορθάνοιχτα!

Αντίθετα, η Φροζινόνε, όσο κι αν έψαχνε απάντηση, δεν τη βρήκε ποτέ, με αποτέλεσμα να μείνει στο -2 από τις θέσεις της σωτηρίας και με ματς παραπάνω αυτή τη στιγμή…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ