aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΗ Ουγγαρία θέλει να φιλοξενήσει το Σούπερ Καπ Ιταλίας

Η Ουγγαρία θέλει να φιλοξενήσει το Σούπερ Καπ Ιταλίας

Σοβαρή υποψηφιότητα για να φιλοξενήσει το επόμενο Σούπερ Καπ Ιταλίας έθεσε η Ουγγαρία. Ο πρωθυπουργός της χώρας, Βίκτορ Όρμπαν, είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο της ιταλικής ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα, με σκοπό να του μεταφέρει την πρόθεσή του για να διοργανώσει το μεγάλο αυτό ματς.

Οι πληροφορίες που μεταφέρει η ιταλική «Repubblica» αλλά και το ουγγρικό ειδησεογραφικό σάιτ «Index», αναφέρουν πως η Ουγγαρία προσφέρει 8 εκατ. ευρώ για να φιλοξενήσει το Σούπερ Καπ.

Η ιταλική ομοσπονδία φέρεται να εξετάζει την πρόταση αυτή, η οποία σε πρώτη μορφή αναφέρει πως το γήπεδο θα είναι στη Βουδαπέστη και στο «Puskas Arena». Ωστόσο, έχει εκφράσει την επιθυμία σαν δεύτερη επιλογή να διοργανωθεί στο «Pancho Arena» στο Φελκσούτ, μέρος που διαμένει ο ίδιος.

Τα τελευταία χρόνια, εκτός από πέρυσι, το ιταλικό Σούπερ Καπ διεξάγεται σε διάφορες χώρες, με τη Σαουδική Αραβία να έχει αναλάβει αρκετές φορές τη διοργάνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ