aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΗ οικογένεια που έγραψε τη δική της ιστορία πριν τους... Μαλντίνι!

Η οικογένεια που έγραψε τη δική της ιστορία πριν τους… Μαλντίνι!

Η οικογένεια Μαλντίνι γράφει τη δική της ιστορία στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Τσέζαρε και Πάολο μεγαλούργησαν στα γήπεδα της Serie A, με τον… τελευταίο Μαλντίνι τον Ντάνιελ να σκοράρει στην πρώτη του εμφάνιση ως βασικός με τη Μίλαν και να συστήνεται με τον καλύτερο τρόπο!

Τρεις γενιές ποδοσφαιριστών από την ίδια οικογένεια, λοιπόν, με την παράδοση να συνεχίζεται και να γράφεται ιστορία. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στη Serie A, αφού τους είχε προλάβει η φαμίλια Κουντιτσίνι.

Ο Γκουλιέλμο Κουντιτσίνι, παππούς της… γενιάς, έπαιξε στην Τριεστίνα από το 1929 ως το 1934, με τον Ιταλό στόπερ να γράφει βέβαια μόνο 9 συμμετοχές. Ακολούθησε ο γιος του, Φάμπιο Κουντιτσίνι, ο οποίος φορούσε τα γάντια του τερματοφύλακα σε Ουντινέζε, Μίλαν, Ρόμα, Μπρέσια καταγράφοντας 339 συμμετοχές από το 1956 ως το 1972.

Ήρθε στη συνέχεια και ο… τελευταίος Κουντιτσίνι, Κάρλο, παίζοντας μόλις έναν αγώνα στην Λάτσιο. Παρόλα αυτά, ακολούθησε η Τσέλσι στην οποία βρισκόταν στη σκιά του Τσεχ, αλλά με τους Λονδρέζος κατέκτησε τα… πάντα, έστω και ως αναπληρωματικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ