aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ νέα Ίντερ με τον Μανωλά στην ενδεκάδα (pic)

Η νέα Ίντερ με τον Μανωλά στην ενδεκάδα (pic)

Στην Ιταλία δημοσιεύματα θέλουν την Ίντερ να τινάζει την μπάνκα στον αέρα για τον Αντόνιο Κόντε κι ετοιμάζει πρόταση ύψους 60.000.000 ευρώ για συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων στον τεχνικό της Τσέλσι διαθέτοντας του μπάτζετ 400.000.000 ευρώ.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Τuttosport η διοίκηση της Ίντερ έχει υποσχεθεί ότι οι Μάρκο Βεράτι (Παρί Σεντ Ζερμέν), Φεντερίκο Μπερναρντέσκι (Φιορεντίνα) και Κώστας Μανωλάς (Ρόμα) θα είναι οι πρώτοι που θα αποκτηθούν.

Στη συνέχεια το ρεπορτάζ της εφημερίδας έχει και τους «νερατζούρι» της νέας σεζόν προσαρμοσμένη στα θέλω του Κόντε αντιπαραθέτοντας την τωρινή Τσέλσι με την Ίντερ της επόμενης σεζόν με τον Μανωλά να είναι μαζί με τους Μεδέλ και Μιράντα οι τρεις αμυντικοί πίσω από τον Χαντάνοβιτς.

Η τετράδα στο κέντρο θα αποτελείται από τους Καντρέβα, Γκαλιαρντίνι, Βεράτι και τον Ροντρίγκες (Βόλφσμπουργκ). Όσον αφορά στην τριάδα της επίθεσης, οι Μπερναρντέσκι και Πέρισιτς θα είναι στο πλευρό του Ικάρντι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ