aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΗ Νάπολι αρνήθηκε να συμμετάσχει στο Maradona Cup για οικονομικούς λόγους

Η Νάπολι αρνήθηκε να συμμετάσχει στο Maradona Cup για οικονομικούς λόγους

Το Maradona Cup θα διεξαχθεί στις 14 Δεκεμβρίου στη Σαουδική Αραβία για να τιμήσει τον Αργεντινό θρύλο, ένα χρόνο μετά τον θάνατό του. Η Μπαρτσελόνα έδειξε πως δεν ξέχασε τον «Πίμπε Ντ’Όρο», καθώς ανακοίνωσε πως τον ερχόμενο μήνα θα δώσει φιλικό με την Μπόκα Τζούνιορς για να τιμήσει τη μνήμη του.

Ωστόσο, η Νάπολι, η ομάδα που αποτέλεσε το σημείο κατατεθέν του θρυλικού Αργεντινού, δεν θα βρίσκεται ανάμεσα στις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο φιλικό τουρνουά. Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος των «παρτενοπέι», Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, για δύο λόγους η ιταλική ομάδα δεν θα ταξιδέψει στην Αραβία.

Ο πρώτο λόγος αφορά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «παρτενοπέι», οι οποίοι έχουν πιεσμένο πρόγραμμα, λόγω και των αγώνων στο Europa League. Ωστόσο, ένα πρόβλημα που δεν κατάφερε να λύσει επίσης, ο ιταλικός σύλλογος ήταν το οικονομικό, αφού δεν κατέληξε σε οικονομική συμφωνία με τους διοργανωτές του τουρνουά. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην Αργεντινή, η Νάπολι φέρεται να ζήτησε 5 εκατ. ευρώ, εν αντιθέσει με τις Μπόκα και Μπαρτσελόνα που θα λάβουν από 1 εκατ. ευρώ η καθεμία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ