aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΗ Μίλαν ζήτησε 24 ώρες από τη Ρόμα για να αποφασίσει για τον Τζανιόλο

Η Μίλαν ζήτησε 24 ώρες από τη Ρόμα για να αποφασίσει για τον Τζανιόλο

Όλα δείχνουν πως ο Νικολό Τζανιόλο δύσκολα θα μπορέσει να μείνει στη Ρόμα, παρότι ο Ζοζέ Μουρίνιο πρόσφατα εξέφρασε την εκτίμησή του ότι θα είναι στο δυναμικό της ομάδας και την 1η Φεβρουαρίου.

Το ότι βέβαια, είναι ο υπαριθμόν ένα στόχος της Μίλαν για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι επίσης, γνωστό. Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζανλούκα ντι Μάρτζιο, οι δύο ομάδες ξεκίνησαν ήδη τις διαπραγματεύσεις.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, Μίλαν και Ρόμα είχαν την Τετάρτη (25/1) την πρώτη τηλεφωνική τους επικοινωνία, προκειμένου να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της μεταγραφής.

Η Ρόμα συζητάει μόνο για πώληση του Τζανιόλο, αξιώνοντας 35 εκατομμύρια ευρώ ή 30 εκατ. ευρώ συν τα μπόνους, με τους Μιλανέζους να ζητούν ένα χρονικό περιθώριο μίας ημέρας για να αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν στο deal.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ