aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΗ Μίλαν κινείται για την απόκτηση του Λόφτους Τσικ από την Τσέλσι

Η Μίλαν κινείται για την απόκτηση του Λόφτους Τσικ από την Τσέλσι

Στην ενίσχυση των χαφ εστιάζει η Μίλαν μετά τον αποκλεισμό από την Ίντερ με το όνομα του Λόφτους Τσικ της Τσέλσι να ξεχωρίζει. Ο 27χρονος Άγγλος αγωνίζεται από το 2014 στους «μπλε», έχει δωθεί δανεικός σε Κρίσταλ Πάλας και Φούλαμ τις σεζόν 2017-18 και 2020-21 αντίστοιχα και βρίσκεται πλέον ένα βήμα πριν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο η Μίλαν βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με την μεριά του ποδοσφαιριστή με σκοπό να αναγεννήσει το κέντρο της. Παράλληλα αναφέρει πως ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός στο να μετακινηθεί στην Ιταλία καθώς μέχρι τώρα οι διαπραγματεύσεις προχωρούν πολύ καλά.

Φέτος δεν διανύει την καλύτερή του σεζόν με 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και μόλις δύο ασίστ, μια κατάσταση λογική όμως, αν αναλογιστεί κανείς την τραγική πορεία της Τσέλσι σε Premier League και Champions League. Η αξία του ανέρχεται στα 25 εκατ. ευρώ σύμφωνα με το transfermarkt ενώ το συμβόλαιό του με τους Λονδρέζους εκπνέει το καλοκαίρι του 2024.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ