aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΗ Μίλαν κινδυνεύει να χάσει το Supercoppa λόγω... πτήσης

Η Μίλαν κινδυνεύει να χάσει το Supercoppa λόγω… πτήσης

Η προγραμματισμένη για την Τρίτη πτήση της Μίλαν για την Ντόχα αναβλήθηκε, με συνέπεια να υπάρχει κίνδυνος οι ροσονέρι να μην βρίσκονται εγκαίρως στο Κατάρ για το Supercoppa 2016 με αντίπαλο τη Γιουβέντους. Η αποστολή του συλλόγου έπρεπε να πετάξει το απόγευμα της Τρίτης, ωστόσο από το αεροδρόμιο του Μαλπένσα ανακοινώθηκε ότι η πτήση θα έχει καθυστέρηση μία ώρα με ενενήντα λεπτά.

Λίγο αργότερα, όμως, ανακοινώθηκε ότι η πτήση αναβάλλεται για την Τρίτη, αφού το αεροσκάφος βρισκόταν ακόμα στο Λονδίνο λόγω μηχανικού προβλήματος. Με βάση τον νέο προγραμματισμό, η Μίλαν θα πρέπει να πετάξει την Τετάρτη στις 16:00 για το Κατάρ, ώστε να αντιμετωπίσει τη «γηραιά κυρία» την Παρασκευή.

Παρ’ όλα αυτά, όπως γνωστοποίησε ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου, Αντριάνο Γκαλιάνι, εάν δεν πετάξει ούτε τότε, δεν πρόκειται να κάνει αυτό το ταξίδι.

«Δεχθήκαμε ένα ισχυρό αθλητικό πλήγμα. Η Γιουβέντους είναι ήδη ζεστή, θα κάνουν προπόνηση την Τετάρτη με 20 βαθμούς Κελσίου περισσότερους από εμάς που θα βρισκόμαστε στο Μιλανέλο, ενώ θα φτάσουμε το βράδυ της Τετάρτης και θα έχουμε ευκαιρία μόνο για μία προπόνηση την παραμονή», τόνισε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Ansa.

Η Μίλαν ενημέρωσε τη λίγκα για την πρόθεσή της να μην πετάξει σε περίπτωση που υπάρξει κι άλλη καθυστέρηση κι ενώ η Γιουβέντους είναι προγραμματισμένο να πετάξει στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ