aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Η Μίλαν κάνει αρχηγό τον Κιάερ!

Πολύ κοντά στην απόφαση να δώσουν το περιβραχιόνιο του πρώτου αρχηγού στον Σίμον Κιάερ είναι οι υπεύθυνοι της Μίλαν όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η Gazzetta Dello Sport, και άλλα ιταλικά ΜΜΕ.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας δεν έχουν κρύψει τον θαυμασμό τους για την εξαιρετική στάση που είχε ο Δανός στο περιστατικό του Κρίστιαν Έρικσεν αποδεικνύοντας τις ηγετικές του ικανότητες και θεωρούν ότι ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής με αυτά τα προσόντα πρέπει να φέρει και στο χέρι του περιβραχιόνιο του αρχηγού της ομάδας.

Στο πλαίσιο αυτό ήδη στα social media υπάρχει μια τάση υπέρ της παράδοσης του «τίτλου» αυτού στον Δανό με τους οπαδούς των ροσονέρι πλέκουν το εγκώμιο του.

Αρχηγός στη Μίλαν είναι ο Αλέσιο Ρομανιόλι ο οποίος όμως δεν φαίνεται να είναι στα πλάνα του Στέφανο Πιόλι για την 11άδα της ομάδας, ενώ ο Ντοναρούμα εκτιμάται ότι θα αποχωρήσει και ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς λόγω της ηλικίας του, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, ενδεχομένως να έχει άλλο ρόλο από αυτόν που είχε στην σεζόν που έκλεισε με ανάλογο χρόνο συμμετοχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ