aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΗ Κρεμονέζε φρέναρε τη Μίλαν και… εκτόξευσε τη Νάπολι στο +8!

Η Κρεμονέζε φρέναρε τη Μίλαν και… εκτόξευσε τη Νάπολι στο +8!

Κόλλησε στο «Giovanni Zini» η Μίλαν! Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι είχε την υπεροχή αλλά της έλειπε ο Ζιρού, που αποβλήθηκε στο περασμένο ματς με τη Σπέτσια μετά το… buzzer beater που πέτυχε, και έμεινε στο 0-0 απέναντι στη σκληροτράχηλη Κρεμονέζε.

Κάπως έτσι, οι «ροσονέρι» έφτασαν τους 30 βαθμούς, αλλά έδωσαν το δικαίωμα στην ασταμάτητη Νάπολι να «εκτοξεύσει» τη διαφορά από τη δεύτερη θέση στο +8, με την Κρεμονέζε να φέρνει τρίτη διαδοχική ισοπαλία, φτάνοντας τους 7 βαθμούς (ενώ παρέμεινε χωρίς νίκη στη Serie A).

Τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού είχε από το ξεκίνημά του η Μίλαν. Η κατοχή έφτασε στο τέταρτο στο 70% για τους «ροσονέρι», με την πρώτη καλή στιγμή να έρχεται στο 23’ με τον Μπραχίμ Ντίας. Δέκα λεπτά αργότερα ο Τονάλι απείλησε, επίσης, αλλά χωρίς να βρει στόχο, ενώ ο Καρνέτσι έβγαλε την κεφαλιά του Τιό στο 38’ και την τελική του Μεσίας δύο λεπτά μετά για να κρατήσει το 0-0 ως το φινάλε του ημιχρόνου.

Ίδια εκκίνηση και στο δεύτερο μέρος, με την ομάδα του Πιόλι να κυριαρχεί. Βρήκε το γκολ στο 56’ αλλά μέσω VAR ο Οριγκί υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ, με την Μίλαν να ψάχνεται ως το φινάλε αλλά με ανορθόδοξο τρόπο και τελικά να μην βρίσκει το τέρμα της νίκης ως το τέλος!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ