aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΗ Κρεμονέζε είναι «ζωντανή», η Σπέτσια μπλέκει για τα καλά

Η Κρεμονέζε είναι «ζωντανή», η Σπέτσια μπλέκει για τα καλά

Ποιος ξέγραψε την Κρεμονέζε; Η ομάδα του Νταβίντε Μπαλαρντίνι αρνείται να παραδοθεί και θα παλέψει ως το φινάλε για την αποφυγή του υποβιβασμού! Στον πρώτο από τους πέντε πρώτους «τελικούς» που είχε μπροστά της, κατάφερε να πατήσει τη Σπέτσια (2-0) και να βρεθεί στο -3 από τη σημερινή της αντίπαλο.

Κάπως έτσι, παραμένει κάτι παραπάνω από ζωντανή στη μάχη της παραμονής, με τους ηττημένους να συνεχίζουν την κάκιστη σεζόν τους, να χάνουν ξανά και να έχουν μπλέξει για τα καλά!

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν το γκολ λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με τον Τσοφάνι. Η Σπέτσια δεν μπορούσε να αντιδράσει ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος του αγώνα, έχοντας ελάχιστες καλές στιγμές οι οποίες προήλθαν από αντεπιθέσεις των φιλοξενούμενων.

Η Κρεμονέζε κλείδωσε τη νίκη στο 77ο λεπτό, όταν ο Βάσκες με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Στην συνέχεια του αγώνα οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να απειλούν και για τρίτο γκολ, ωστόσο δεν το κατάφεραν και πήραν μια σημαντική νίκη στην υπόθεση παραμονή δείχνοντας ότι θα παλέψουν για αυτή μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ