aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΗ Ίντερ πουλάει τον Λουκάκου μόνο με… χρυσάφι!

Η Ίντερ πουλάει τον Λουκάκου μόνο με… χρυσάφι!

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας Ίντερ θέλει να συνεχίσει τη νέα σεζόν από εκεί που ολοκλήρωσε. Με καθοδηγητή πλέον τον Σιμόνε Ιντζάκι – αντικαταστάτης του Αντόνιο Κόντε – οι «Νεραντζούρι» θα επιδιώξουν και φέτος να κρατήσουν τα πρωτεία στην Ιταλία και να γίνουν η ευχάριστη έκπληξη στο Champions League. Το εγχείρημα τους είναι δύσκολο όμως η ομάδα από το Μιλάνο έχει τις βάσεις για να τα καταφέρει.

Με τη διατήρηση των περισσότερων αστεριών της στο ρόστερ δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. Οι μνηστήρες μπορεί να καραδοκούν και να επιθυμούν διακαώς ποδοσφαιριστών της Ίντερ, όμως ο σύλλογος παρουσιάζεται βράχος απέναντί τους. Η ιταλική Tuttosport αναφέρει πως το όνομα που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον άλλον ομάδων όσο κανενός άλλου στην ιταλική ομάδα είναι αυτό του Ρομελού Λουκάκου.

O Βέλγος επιθετικός την περασμένη σεζόν τράβηξε κουπί οδηγώντας την ομάδα του στην επιτυχία. Το «κανόνι» της Ίντερ μαζί με τους Μπαρέλα και Μπαστόνι αποτελούν τους τρεις ποδοσφαιριστές που δεν αγγίζονται από κανέναν. Εκτός και αν…

Η Ίντερ έχει θέσει τιμή για την παραχώρηση του Λουκάκου όμως αυτή με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα μοιάζει απλησίαστη. Οι «Νεραντζούρι» παρουσιάζονται πρόθυμοι να παραχωρήσουν τα δικαιώματα του Βέλγου μονάχα αν δουν 120 εκατομμύρια ευρώ στον λογαριασμό τους. Ένα ποσό που αυτή την μεταγραφική περίοδο μοιάζει απίθανο να δοθεί από τον οποιονδήποτε. Η Τσέλσι είναι μία από τις ομάδες που έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους για τον 28χρονο. Το ποσό αυτό όμως κάνει την υπόθεση πολύ δύσκολη για την τσέπη του Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Όσο και να θέλει ο Τόμας Τούχελ τον έμπειρο επιθετικό πρακτικά είναι αδύνατο να τον δει με την «μπλε» φανέλα. Η Τσέλσι το φετινό καλοκαίρι κοιτάζει πολύ ψηλά για τη θέση του κεντρικού επιθετικού. Δεν αποκλείεται όμως τελικά να μείνει με τον Κάι Χάβερτζ. Τον άνθρωπο που της χάρισε το τρόπαιο του Champions League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ