aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΗ Γιουβέντους δίνει Ντιμπάλα στην Ατλέτικο και… ψάχνει να δει ποιον θα ζητήσει!

Η Γιουβέντους δίνει Ντιμπάλα στην Ατλέτικο και… ψάχνει να δει ποιον θα ζητήσει!

Η Γιουβέντους επιδιώκει να «απαλλαγεί» από το μεγάλο συμβόλαιο του Πάουλο Ντιμπάλα και η Ατλέτικο Μαδρίτης… καραδοκεί για να αποκτήσει τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό. Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «As», ο Ντιέγκο Σιμεόνε επιθυμεί διακαώς να συνεργασθεί στους πρωταθλητές Ισπανίας με τον συμπατριώτη του, ενώ θέλει να πάρει στην Μαδρίτη και τον Ροντρίγκο Μπετανκούρ από την «γηραιά κυρία».

Και δεν αποκλείεται τις επόμενες εβδομάδες οι δύο σύλλογοι να «καθήσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων», προκειμένου να εξετάσουν τις αμοιβαίες μεταγραφικές… επιθυμίες τους, προχωρώντας σε ανταλλαγή παικτών με την μορφή δανεισμού.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται η διοίκηση της Γιουβέντους, να προτείνει είτε την ανταλλαγή του Ντιμπάλα με τον Ανχελ Κορέα, είτε την παραμονή του Αλβαρο Μοράτα, ο οποίος αγωνίζεται στους «μπιανκονέρι» ως δανεικός από τους «ροχιμπλάνκος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ