aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΗ Γιουβέντους ανακοίνωσε τον Κάιο Ζόρζε μέχρι το 2026

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε τον Κάιο Ζόρζε μέχρι το 2026

Η πρώτη ιταλική ομάδα που ενδιαφέρθηκε για αυτόν ήταν η Νάπολι. Το θέμα, όμως, δεν προχώρησε. Ακολούθησε το ενδιαφέρον της Μίλαν, η οποία τον παρακολουθούσε για καιρό. Οι Ροσονέρι, όμως, δεν έκαναν την κίνησή τους και τελικά μπήκαν σφήνα οι Μπιανκονέρι. Και είναι και αυτοί που τον απέκτησαν.

Στις 3 Αυγούστου η Σάντος ανακοίνωσε τη συμφωνία με τη Γιουβέντους για τον Κάιο Ζόρζε, ο οποίος μία μέρα μετά προσγειώθηκε στο Τορίνο. Εκεί, πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαο ως το 2026. Ο 19χρονος επιθετικός, μάλιστα, έκανε κανονικά προπονήσεις με την ομάδα, παρά το γεγονός ότι δεν είχε ανακοινωθεί.

Τώρα, όμως, έγινε κι αυτό. Η Γιουβέντους επισημοποίησε την απόκτηση του Κάιο Ζόρζε, ο οποίος κόστισε γύρω στα 2 εκατ. ευρώ. Τον Δεκέμβριο, άλλωστε, έμενε ελεύθερος, οπότε η Σάντος… βολεύτηκε με αυτά. Από το τίποτα, άλλωστε… Ετσι, ο Βραζιλιάνος είναι κανονικά και με το νόμο πλέον στη διάθεση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ελπίζοντας να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ