aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΗ εκκλησία έγινε... πέταλο στη Νάπολι, ιερέας φώναζε σύνθημα την ώρα της λειτουργίας

Η εκκλησία έγινε… πέταλο στη Νάπολι, ιερέας φώναζε σύνθημα την ώρα της λειτουργίας

Σε πλήρη έκσταση βρίσκονται τις τελευταίες ώρες οι Ναπολιτάνοι λόγω της κατάκτησης από τη Νάπολι του σκουντέτο στη Serie A.

Μετά την ισοπαλία (1-1) με την Ουντινέζε, οι Παρτενοπέι σφράγισαν και μαθηματικά το πρωτάθλημα κι από το βράδυ της Πέμπτης (4/5) οι οπαδοί τους επιδίδονται σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Τα συνθήματα μάλιστα έφτασαν μέχρι και στις εκκλησίες.

Συγκεκριμένα στον καθεδρικό ναό Σαν Βιτάλε στην περιοχή Φουοριγκρότα, εκτυλίχθηκαν εικόνες τρέλας πολύ κοντά στο στάδιο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα».

Μάλιστα, στην μέση της λειτουργίας ο ιερέας πήρε το μικρόφωνο κι άρχισε να φωνάζει το γνωστό σύνθημα των τιφόζι των Παρτενοπέι, «Sarò con te» (Θα είμαι μαζί σου). Αμέσως ακολούθησαν και οι δεκάδες πιστοί που παρευρίσκονταν στον ναό, δημιουργώντας ατμόσφαιρα από το… πέταλο.

“Θα είμαι μαζί σου,

κι εσύ δεν πρέπει να τα παρατήσεις,

έχουμε ένα όνειρο μέσα στην καρδιά,

η Νάπολι να ξαναγίνει πρωταθλήτρια”, είναι τα λόγια του συνθήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ