aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΓλίτωσε τα χειρότερα στο 88' η Αταλάντα κόντρα στην ψυχωμένη Σαλερνιτάνα!

Γλίτωσε τα χειρότερα στο 88′ η Αταλάντα κόντρα στην ψυχωμένη Σαλερνιτάνα!

Λίγο… έλειψε! Η ψυχωμένη Σαλερνιτάνα κρατούσε μέχρι το 88′ την 4η σερί νίκη της(!), που θα την έβγαζε από τη ζώνη του υποβιβασμού για πρώτη φορά μετά από πάρα πολύ καιρό, αλλά το γκολ του Πάσαλιτς γλίτωσε την Αταλάντα (1-1), η οποία παραμένει στο κόλπο της Ευρώπης!

Σε ένα «τρελό» ματς στο Μπέργκαμο, με το οποίο ολοκληρώθηκε η 35η αγωνιστική της Serie A, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Έντερσον στο 27′ και με νύχια και με δόντια κρατούσαν το προβάδισμα σχεδόν μέχρι το φινάλε! Θυμίζουμε, είχαν προηγηθεί τα «τρίποντα» με Σαμπντόρια και Ουντινέζε εκτός έδρας, αλλά και η νίκη επί της Φιορεντίνα για τη Σαλερνιτάνα, που «παλεύει» για τη σωτηρία!

Η Αταλάντα, όμως, η οποία κινδυνεύει να μείνει χωρίς ευρωπαϊκό «εισιτήριο», πίεσε και αφού έχασε κάμποσες ευκαιρίες, βρήκε το γκολ με τον Κροάτη δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90′. Στα τελευταία λεπτά, μάλιστα, το παιχνίδι -φυσιολογικά- έγινε ροντέο. Η Αταλάντα έψαξε την ανατροπή, η Σαλερνιτάνα… έψαχνε μία αντεπίθεση, αλλά τίποτα άλλο δεν συνέβη, με το 1-1 να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Πλέον, η Αταλάντα είναι ισόβαθμη με τη Φιορεντίνα στους 56 βαθμούς και στην 7η θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί στο Conference, ωστόσο οι «βιόλα» είναι από πάνω, ενώ η Σαλερνιτάνα έφτασε με την ισοπαλία στο Μπέργκαμο τους 26 βαθμούς, δύο λιγότερους από την Κάλιαρι, που είναι εκτός επικίνδυνης ζώνης. Και έπεται… χαμός!

Η Σαλερνιτάνα έχει παιχνίδι λιγότερο, το οποίο είναι το εντός έδρας κόντρα στη Βενέτσια την Πέμπτη (5/5) και ακολουθεί, επίσης στην έδρα της, ο «τελικός», πιθανότατα, για τη σωτηρία με την Κάλιαρι!

Δείτε τι γίνεται στη βαθμολογία:

Sfsdffsdfds 235846

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ