aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΓλίτωσε… μέγα κάζο στο φινάλε η Λάτσιο κόντρα στην σούπερ Έμπολι!

Γλίτωσε… μέγα κάζο στο φινάλε η Λάτσιο κόντρα στην σούπερ Έμπολι!

Γλίτωσε τα χειρότερα, αλλά δεν… πανηγυρίζει κιόλας η Λάτσιο! Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι είδε την φοβερή Έμπολι να προηγείται 2-0 και 3-2 στο «Ολίμπικο», τον Ιμόμπιλε να χάνει πέναλτι, αλλά ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς σκόραρε και έσωσε την παρτίδα στο φινάλε για τους γηπεδούχους (3-3) που έχασαν την ευκαιρία να μπουν στην ευρωπαϊκή ζώνη.

Τρομερός ο ρυθμός από το ξεκίνημα του αγώνα, με την Έμπολι να αιφνιδιάζει την Λάτσιο και να προηγείται 2-0 στο 8ο λεπτό. Ο Μπαϊράμι στο 6′ με πέναλτι άνοιξε το σκορ και στην αμέσως επόμενη φάση ο Ζουρκόφσκι έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους, με τη Λάτσιο να βρίσκει την απάντηση στο 14′ με κεφαλιά του Ιμόμπιλε από σέντρα του Σάβιτς.

Ο Σέρβος χαφ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για την ομάδα του, αφού πήρε τη σκυτάλη και σκόραρε στο 66′ για το 2-2, αλλά η τραγική αμυντική λειτουργία της Λάτσιο πρόσφερε ακόμη ένα τέρμα και εκ νέου το προβάδισμα στην Έμπολι με τον Ντι Φραντσέσκο (75′). Ο Ιμόμπιλε δεν κατάφερε να ισοφαρίσει με πέναλτι στο 87′, αφού του το έβγαλε ο Βικάριο, αλλά ο Σάβιτς βγήκε ξανά μπροστά και με κεφαλιά στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων γλίτωσε την ομάδα του από την εντός έδρας ήττα για το 3-3.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Βερόνα πέρασε από την έδρα της Σπέτσια (1-2) και την άφησε ακριβώς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Καπράρι με δύο τέρματα σε διάστημα έντεκα λεπτών (59′, 70′) έσπρωξε τη Βερόνα προς τη νίκη, με τους γηπεδούχους να μειώνουν με γκολ του Έρλιτς στο 85′ αλλά να μην καταφέρνουν να φτάσουν στην ισοφάριση, γνωρίζοντας άλλη μία ήττα τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά η 20η αγωνιστική:

Πέμπτη 6/1

Μπολόνια-Ίντερ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ

Σαμπντόρια-Κάλιαρι 1-2
(18′ Γκαμπιαντίνι – 55′ Ντεϊόλα, 77′ Παβολέτι)

Λάτσιο-Έμπολι 3-3
(14’ Ιμόμπιλε, 66’, 93’ Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς – 6’ πεν. Μπαϊράμι, 8’ Ζουρκόφσκι, 75’ Ντι Φρανσέσκο)

Σπέτσια-Βερόνα 1-2
(85’ Έρλιτς – 59’, 70’ Καπράρι)

Αταλάντα-Τορίνο 17:30
Σασουόλο-Τζένοα 17:30
Μίλαν-Ρόμα 19:30
Σαλερνιτάνα-Βενέτσια 19:30
Γιουβέντους-Νάπολι 21:45
Φιορεντίνα-Ουντινέζε 21:45

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ