aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΓλίτωσε μέγα κάζο κόντρα στη λειψή Βενέτσια η Ίντερ (vid)

Γλίτωσε μέγα κάζο κόντρα στη λειψή Βενέτσια η Ίντερ (vid)

Έβγαλε χαρακτήρα και γλίτωσε το κάζο η Ίντερ. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζαγκι κατάφερε να λυγίσει με ανατροπή την Βενέτσια με 2-1 που έπαιζε με πολλές απουσίες λόγω κορωνοιού και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στη Serie A έχοντας διαφορά ασφαλείας από τη Μίλαν.

Ο Χένρι στο 19’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον Μπαρέλα ωστόσο στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης να κάνει το 1-1.

Το δεύτερο μέρος ήταν αρκετά ισορροπημένο, με την Ίντερ να πιέζει για δεύτερο γκολ, το οποίο ήρθε τελικά με τον Τζέκο στο 90’ ο οποίος λύτρωσε την ομάδα του και της χάρισε τη νίκη.

Κάπως έτσι, οι γηπεδούχοι έδειξαν ξανά χαρακτήρα λίγες ημέρες μετά την ψυχωμένη πρόκριση επί της Έμπολι στο Κύπελλο και έφτασαν τους 53 βαθμούς, παραμένοντας πρώτοι και με ματς λιγότερο, ενώ η Βενέτσια συνεχίζει να νιώθει… καυτή την ανάσα της Κάλιαρι, που βρίσκεται ακριβώς από κάτω της και στη ζώνη του υποβιβασμού, μην μπορώντας να ξεφύγει από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ