aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΓιουβέντους - Ρόμα: Ο Ντιμπάλα επιστρέφει για πρώτη φορά στο Τορίνο ως Ρωμαίος

Γιουβέντους – Ρόμα: Ο Ντιμπάλα επιστρέφει για πρώτη φορά στο Τορίνο ως Ρωμαίος

Αυτό το παιχνίδι θα είναι όπως κανέναν άλλο για τον Πάουλο Ντιμπάλα. Θα φορά τη τζιαλορόσα φανέλα και θα πατήσει το γρασίδι του Juventus Stadium ως αντίπαλος της Γιουβέντους στο ντέρμπι με τη Ρόμα. Ο Αργεντινός επιθετικός θα ηγηθεί της επίθεσης της Ρόμα από το πρώτο λεπτό, την ημέρα της πρώτης του επιστροφής ως πρώην παίκτης της «Μεγάλης Κυρίας».

Σε περίπτωση γκολ, όπως είχε ήδη δηλώσει εδώ και καιρό, δεν θα χαρεί. Άλλωστε, οι αναμνήσεις 7 χρόνων δεν μπορούν να σβήσουν σε μια στιγμή: πέντε Scudetti, τέσσερα Κύπελλα Ιταλίας και τρία Σούπερ Καπ Ιταλίας, εκτός από 15 γκολ που του χάρισε τη 10η θέση μεταξύ των σκόρερ όλων των εποχών της Γιουβέντους. Και δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την αγάπη των φιλάθλων, ορισμένοι από τους οποίους δεν έχουν ακόμη χωνέψει την αποχώρησή του.

Φυσικά, τώρα ο Ντιμπάλα άλλαξε φανέλα, άλλαξε στρατόπεδο κι έχει αγαπηθεί από την πρώτη στιγμή από τους Ρωμαίους που αναμένονται να δώσουν το παρών στο Τορίνο -περίπου δύο χιλιάδες θα βρεθούν στο Juventus Stadium-. Αυτό όμως που ελπίζει το νούμερο 21 της Ρόμα είναι ό,τι γίνει στον αγωνιστικό χώρο να είναι στο πλαίσιο του αθλητικού πνεύματος στις κερκίδες.

«Ο αθλητισμός – έγραψε σε μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram – δίνει τον καλύτερό του εαυτό όταν ενώνεται και ελπίζω ότι αύριο θα είναι πιο αληθινό από ποτέ. Θα είναι ένα παιχνίδι γεμάτο συναισθήματα: να επιστρέψω σε μια πόλη όπου έχω πολλούς φίλους, παίζοντας σε ένα γήπεδο όπου έζησα καλές στιγμές και μοιράστηκα τρόπαια με τους οπαδούς της Γιουβέντους που με έκαναν να νιώθω σαν στο σπίτι μου για 7 χρόνια.

Αυτή τη φορά όμως θα το κάνω για τη φανέλα της Ρόμα, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να κάνω τους τζιαλορόσι οπαδούς χαρούμενους και γεμάτους πάθος για το ποδόσφαιρο, που με υποδέχτηκαν πολύ καλά από την πρώτη μέρα. Αλλά η ομορφιά του ποδοσφαίρου είναι επίσης όλα αυτά μαζί και γι’ αυτό θέλω να απολαύσω αυτόν τον αγώνα. Είμαι πεπεισμένος ότι θα είναι μια μεγάλη παράσταση… και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να κερδίσω. Daje Roma».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ