aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΓιουβέντους: Οι πέντε χαφ στη λίστα για αντι-Ραμπιό

Γιουβέντους: Οι πέντε χαφ στη λίστα για αντι-Ραμπιό

Ο Αντριέν Ραμπιό θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Γιουβέντους, η οποία έχει λίστα με 5 υποψήφιους αντικαταστάτες.

Ο Γάλλος χαφ ήταν προς παραχώρηση το περασμένο καλοκαίρι και μάλιστα οι Μπιανκονέρι είχαν συμφωνήσει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι απαιτήσεις της πλευράς του παίκτη, όμως, ανάγκασαν τους Αγγλους να κάνουν πίσω. Ετσι, ο Ραμπιό παρέμεινε στο Τορίνο και μάλιστα είναι και από τους καλύτερους της ομάδας φέτος. Φέτος που είναι η τελευταία του σεζόν με τη Γιουβέντους, αφού το συμβόλαιό του λήγει. Και δεν θα ανανεωθεί. Οχι επειδή ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν τον θέλει, αντιθέτως τον θέλει πολύ, αλλά επειδή υπάρχει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό. Οι Μπιανκονέρι, επομένως, είναι υποχρεωμένοι να ψάξουν αντικαταστάτη και το κάνουν ήδη.

Για την ακρίβεια, όπως αναφέρουν τα ιταλικά ρεπορτάζ, έχουν φτιάξει μια λίστα με υποψήφιους αντικαταστάτες. Μια λίστα που έχει πέντε ονόματα και μάλιστα και οι πέντε αγωνίζονται στη Serie A. Εχουμε και λέμε λοιπόν…

Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς: Ο Σέρβος χαφ της Λάτσιο παρουσιάζεται από το 2018 σταθερά σαν στόχος της Γιουβέντους. Και το ίδιο συμβαίνει και τώρα, τουλάχιστον από τη Gazzetta dello Sport, αλλά η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι.

Ντάβιντε Φρατέζι: Το όνομα του 23χρονου Ιταλού της Σασουόλο γράφεται για τους Μπιανκονέρι τους τελευταίους μήνες. Στη διεκδίκηση του παίκτη, πάντως, είναι και η Ρόμα. Κοστολογείται από την ομάδα του στα 30-35 εκατ. ευρώ.

Μόρτεν Χιούμλαντ: Ο 23χρονος Δανός της Λέτσε πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν και τον παρακολουθούν κι άλλες ομάδες. Κοστολογείται στα 20-25 εκατ. ευρώ.

Τζοάν Γκονζάλες: Ο 21χρονος Ισπανός της Λέτσε, ο οποίος ήταν στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, υπολογίζεται ότι θα κοστίσει γύρω στα 15 εκατ. ευρώ.

Τέιν Κουπμάινερς: Ο 25χρονος Ολλανδός της Αταλάντα αρέσει στον Αλέγκρι επειδή μπορεί να παίξει σε όλους τους ρόλους στο κέντρο. Κοστολογείται στα 30 εκατ. ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ