aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΓιουβέντους: Ο Κοβάτσεβιτς στηρίζει το δίδυμο Βλάχοβιτς - Κόστιτς

Γιουβέντους: Ο Κοβάτσεβιτς στηρίζει το δίδυμο Βλάχοβιτς – Κόστιτς

Πέρυσι ο Ντούσαν Βλάχοβιτς ήταν εντυπωσιακός στο δεύτερο μισό της σεζόν με την Γιουβέντους, μετά από τη μεταγραφή του από την Φιορεντίνα, όμως φέτος εμφανίζεται σκιά του εαυτού του, ενώ την ίδια ώρα ούτε ο συμπατριώτης του Φίλιπ Κόστιτς, δείχνει να έχει προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον μετά από τη μετακίνησή του από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Αμφότεροι πάντως έλαμψαν στα δύο τελευταία παιχνίδια της Σερβίας, απέναντι σε Σουηδία και Νορβηγία, με τον άλλοτε φορ της Γιουβέντους αλλά και του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, να εκτιμάει πως είναι έτοιμοι για… restart με τους μπιανκονέρι.

«Η σεζόν μόλις άρχιςσε και οι τραυματισμοί έχουν επηρεάσει την Γιουβέντους. Είναι προφανές πως τα πράγματα δεν πάνε καλά αυτή τη στιγμή.

Δεν μπορώ να ασκήσω κριτική σε έναν προπονητή που έχει κατακτήσει τόσα πολλά όπως ο Αλέγκρι. Είμαι σίγουρος πως θα δούμε μία διαφορετική Γιούβε όταν επιστρέψουν οι Κιέζα και Πογκμπά.

Πιστεύω ότι για τον Ντούσαν ήταν απλά θέμα άγχους», τόνισε αρχικά ο 48χρονος Σέρβος παλαίμαχος φορ, με συνέντευξή του στην «Gazzetta dello Sport», για να προσθέσει:

«Θυμάμαι τον εαυτό μου κάποτε, που είχε να σκοράρει για τρεις μήνες. Προσπαθούσα αλλά δεν έμπαινε μέσα η μπάλα. Ίσως να έχει το ίδιο θέμα ο Βλάχοβιτς.

Δεν έβρισκε τα αντίπαλα δίχτυα από τις 15 Αυγούστου σε ροή αγώνα, θα ωφεληθεί σίγουρα από το γκολ του κόντρα στην Νορβηγία.

Δεν μπορεί να αρνηθεί κάποιος ότι δεν παίρνει αρκετές μπαλιές στην Γιουβέντους, όμως σύντομα θα υπάρχουν περισσότεροι ποιοτικοί παίκτες για να τον στηρίξουν. Απλά σκεφτείτε τον Κιέζα. Υπάρχει μεγάλη πίεση στην Γιουβέντους».

Όσον αφορά στον έτερο Σέρβο διεθνή μεσοεπιθετικό που δυσκολεύεται αυτό το διάστημα στους Τορινέζους, τον Φίλιπ Κόστιτς, η άποψη του Κοβάτσεβιτς είναι πως θα πρέπει να θωρακιστεί με τείχος εμπιστοσύνης ο αριστεροπόδαρος εξτρέμ:

«Ας του δώσουμε χρόνου. Δεν έχει ούτε καν δύο μήνες και θα πρέπει να προσαρμοστεί σε νέο ποδόσφαιρο και σε μία νέα χώρα. Μπορεί να μην είναι ο Μέσι, αλλά έχει τα πάντα για να τα πάει καλά.

Θα πλήρωνα για να είχα στην ομάδα μου κάποιον όπως εκείνος, όταν έπαιζα. Με τις σέντρες που βγάζει, θα είχα πετύχει ακόμα περισσότερα γκολ».

Υπενθυμίζεται πως ο Κοβάτσεβιτς τίμησε το Καμπιονάτο αγωνιζόμενος με τις Γιουβέντους και Λάτσιο, έχοντας απολογισμό 26 γκολ σε 71 συμμετοχές του με τους μπιανκονέρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ