aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΓιουβέντους, Μίλαν και Ρόμα ενδιαφέρονται για τον ίδιο παίκτη

Γιουβέντους, Μίλαν και Ρόμα ενδιαφέρονται για τον ίδιο παίκτη

Κάθε φορά που υπάρχει διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω εθνικών ομάδων, οι οπαδοί υποφέρουν. Κατά σύμπτωση, κάθε φορά που υπάρχει διακοπή λόγω εθνικών ομάδων οι δημοσιογράφοι… οργιάζουν. Γράφουν, δηλαδή, διάφορα μετεγγραφικά σενάρια και το ίδιο γίνεται και τώρα. Και δεν αναφερόμαστε σε Ιταλούς δημοσιογράφους στην προκειμένη περίπτωση αλλά σε Ολλανδούς και… Ισπανούς. Τι γράφουν, λοιπόν, αυτοί; Οτι Γιουβέντους, Μίλαν και Ρόμα ενδιαφέρονται για τον ίδιο παίκτη. Οτι έχουν σημειωμένο το όνομά του και τον παρακολουθούν. Και ότι δεν αποκλείεται τους επόμενους μήνες να κινηθούν για την απόκτησή του.

Ο παίκτης, λοιπόν, για τον οποίο τα γράφουν αυτά σε Ολλανδία και Ισπανία είναι ο Νουσαΐρ Μαζράουι. Ο 23χρονος Μαροκινός δεξιός μπακ του Αγιαξ. Και το γεγονός ότι στο τέλος της σεζόν μένει ελεύθερος, προφανώς τον κάνει πιο ελκυστικό για τις ομάδες που ενδιαφέρονται. Αν μέσα σε αυτές θα πρέπει να βάλουμε και τις τρεις ιταλικές που προαναφέραμε, θα φανεί στην πορεία. Σε Τορίνο, Μιλάνο και Ρώμη, πάντως, προς το παρόν δεν λένε τίποτα. Δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση, δηλαδή, για όσα αναφέρουν σε Ολλανδία και Ισπανία.

Οπως και να έχει, μέχρι και το σαββατοκύριακο της επόμενης εβδομάδας δεν θα υπάρχει δράση σε συλλογικό επίπεδο. Πράγμα που σημαίνει ότι τα μετεγγραφικά σενάρια, λογικά, θα συνεχιστούν. Και σε αντίθεση με ό,τι λεγόταν ή γραφόταν επί χρόνια, ο ιταλικός Τύπος είναι πλέον από τους αξιόπιστους, αν όχι ο πλέον αξιόπιστος στα μετεγγραφικά. Οπότε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα υπάρξουν ιταλικά ρεπορτάζ για μετεγγραφικούς λόγους, πέρα φυσικά από αυτά για τον Ντούσαν Βλάχοβιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ