aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΦρόιλερ: «Ζητώ συγνώμη από την ομάδα και τους φιλάθλους της Αταλάντα» (pic)

Φρόιλερ: «Ζητώ συγνώμη από την ομάδα και τους φιλάθλους της Αταλάντα» (pic)

Ο Ρέμο Φρόιλερ αποβλήθηκε στο 17ο λεπτό του ματς της Αταλάντα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αφήνοντας τους Ιταλούς για πάνω από 70 λεπτά με δέκα παίκτες. Στο τέλος του παιχνιδιού οι Μαδριλένοι έφυγαν με τη νίκη (0-1) από το Μπέργκαμο.

Σήμερα (25/2) ο Ελβετός απολογήθηκε μέσω social media για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε, εκφράζοντας ωστόσο την αισιοδοξία του ότι η Αταλάντα μπορεί να προκριθεί στη Μαδρίτη.

«Υπάρχουν λίγα να πούμε. Λυπάμαι πολύ και θέλω να ζητήσω συγνώμη από την ομάδα και τους φιλάθλους. Δεν θέλω να μιλήσω για την συγκεκριμένη φάση» έγραψε αρχικά, προσθέτοντας πως «είμαστε ακόμα ζωντανοί, χάρη στα παιδιά που έκαναν ένα ματς για άριστα. Είμαι σίγουρος ότι στην Μαδρίτη θα κάνουμε ένα πολύ μεγάλο ματς», έγραψε στο μήνυμά του.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Remo Freuler (@remo_freuler)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ