aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΦρένο της Φιορεντίνα στη Λάτσιο (vid)

Φρένο της Φιορεντίνα στη Λάτσιο (vid)

Έκοψε τη… φόρα της Λάτσιο η Φιορεντίνα! Λίγες ημέρες μετά την τεσσάρα στη Μίλαν, οι «λατσιάλι» απώλεσαν βαθμούς εντός έδρας αφού έμειναν στο 1-1 με τους «βιόλα» και έχασαν την ευκαιρία να ανέβουν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας μένοντας προσωρινά τέταρτοι.

Την ίδια ώρα, η Φιορεντίνα βρίσκεται στους 24 και ακριβώς πάνω από τη 13η Γιουβέντους, μένοντας μακριά από την πρώτη επτάδα της βαθμολογίας.

Έκοψε τη… φόρα της Λάτσιο η Φιορεντίνα! Λίγες ημέρες μετά την τεσσάρα στη Μίλαν, οι «λατσιάλι» απώλεσαν βαθμούς εντός έδρας αφού έμειναν στο 1-1 με τους «βιόλα» και έχασαν την ευκαιρία να ανέβουν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας μένοντας προσωρινά τέταρτοι. Την ίδια ώρα, η Φιορεντίνα βρίσκεται στους 24 και ακριβώς πάνω από τη 13η Γιουβέντους, μένοντας μακριά από την πρώτη επτάδα της βαθμολογίας.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους αφού μόλις στο 8ο λεπτό βρήκαν το προβάδισμα με σουτ του Καζάλε μέσα από την περιοχή, το οποίο κατέληξε στη δεξιά γωνία της εστίας του Τερατσάνο για το 1-0. Ένα γκολ που έκανε τη Φιορεντίνα να βγει μπροστά και να ψάξει το γκολ, ωστόσο ο ρυθμός είχε αρχίσει να πέφτει αισθητά λόγω της σκοπιμότητας που έβαλε η Λάτσιο στο παιχνίδι και το ημίχρονο έκλεισε ως είχε.

Παρόμοιο ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να είναι αυτοί που βρήκαν το γρήγορο γκολ και έφεραν το σκορ στα ίσα, με τον Νίκο Γκονζάλες να πιάνει φοβερό σουτ εκτός περιοχής για να «εκτελέσει» τον Προβεντέλ για το 1-1.

Λίγο έλειψε δε στο 66’ οι «βιόλα» να κάνουν την ανατροπή αλλά ο Γιόβιτς δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ ο Μαντράγκορα είδε τον Προβεντέλ να βγάζει και τη δική του προσπάθεια στο 82’. Μάλιστα, στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων η Φιορεντίνα είχε ακόμη μία φάση για να ολοκληρώσει την ανατροπή αλλά ο Μιλένκοβιτς δεν σκόραρε και οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ