aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROEuro 2020: Η ιταλική Κυβέρνηση επιτρέπει κόσμο στο Ολίμπικο

Euro 2020: Η ιταλική Κυβέρνηση επιτρέπει κόσμο στο Ολίμπικο

H Κυβέρνηση της Ιταλίας ενημέρωσε την UEFA ότι το Ολίμπικο της Ρώμης θα δεχθεί κόσμο για το Euro 2020, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων ANSA. Έτσι, οι Ιταλοί πήραν την απόφασή τους μία μέρα πριν από τη λήξη της προθεσμίας που έχει θέσει η Ομοσπονδία, ώστε οι χώρες που θα φιλοξενήσουν το Euro να ενημερώσουν αν θα επιτρέψουν θεατές στις κερκίδες.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της ιταλικής Ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκράβινα: «Είναι καλό για τη χώρα, όχι μόνο για το άθλημα. Ευχαριστώ τον Υπουργό Υγείας, διότι ζήτησε από τις αρμόδιες Αρχές να βρεθεί η καλύτερη λύση, ώστε να επιτραπεί η παρουσία κόσμου. Χαίρομαι που σε τόσο δύσκολες στιγμές, η Κυβέρνηση έδειξε τη θέληση της να υπάρχει ιταλικό κοινό σε μία τέτοια διοργάνωση».

Από εδώ και πέρα μένει να ξεκαθαριστούν οι λεπτομέρειες και το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα ακολουθηθεί, προκειμένου να υπάρξει ασφάλεια.

Την Δευτέρα (5/4), η Daily Mail ανέφερε σε αποκλειστικό της ρεπορτάζ ότι και οι 12 πόλεις έχουν δείξει διάθεση να φιλοξενήσουν κόσμο για το Euro 2020.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ