aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΕτοιμάζει βαλίτσες για Ίντερ ο Κορέα

Ετοιμάζει βαλίτσες για Ίντερ ο Κορέα

Το Σάββατο ήταν μια καλή μέρα και για τις δύο ομάδες. Οι Νερατζούρι καθάρισαν εύκολα με 4-0 την Τζένοα, οι Λατσιάλι πέρασαν άνετα με 3-1 από την Εμπολι. Χαμόγελα, επομένως, σε Μίλαν και Ρώμη, με τον στόχο να είναι αυτά να παραμείνουν. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και στο μεταγραφικό. Εκεί όπου Ιντερ και Λάτσιο θέλουν να πετύχουν το καλύτερο δυνατό deal για τον Κορέα.

Ο Αργεντίνος επιθετικός θέλει να φύγει από τους Ρωμαίους και ήδη τα έχει βρει με τους Μιλανέζους. Εκεί όπου τον περιμένει ο Σιμόνε Ιντσάγκι. Το θέμα, όμως, είναι να τα βρουν οι δύο ομάδες και προς το παρόν υπάρχει απόσταση. Για την ακρίβεια, οι Νερατζούρι προφέρουν 5+25 εκατ. ευρώ. Δηλαδή 5 για δανεισμό και άλλα 25 του χρόνου για την αγορά του. Οι Λατσιάλι, από την άλλη πλευρά, ζητάνε 40 εκατ. ευρώ για να τον πουλήσουν.

Σύμφωνα με τα νεότερα ρεπορτάζ, αν η Ιντερ ανέβει από τα 30 στα 35 εκατ. ευρώ, θα πάρει τον Κορέα. Ο Κλαούντιο Λοτίτο, άλλωστε, φέρεται να ζητάει 40 για να πάρει τουλάχιστον 35. Και με τον Μάρκους Τουράμ να τραυματίζεται στο παιχνίδι της Γκλάντμπαχ, ο Αργεντίνος της Λάτσιο είναι ξεκαθαρα ο Νο1 στόχος των Μιλανέζων.

Το παραδέχθηκε και ο Ιγκλι Τάρε, άλλωστε, ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Ιντερ. Και ότι ο παίκτης θέλει να παραμείνει στην Ιταλία. Οπότε, εύκολα ή δύσκολα…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ