aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΕθνική Ιταλίας: Στην αποστολή ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Αργεντινής Ρετέγκι!

Εθνική Ιταλίας: Στην αποστολή ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Αργεντινής Ρετέγκι!

Τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Αργεντινής κάλεσε στην εθνική Ιταλίας ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, ενόψει των αναμετρήσεων με την Αγγλία και τη Μάλτα για τα προκριματικά του EURO 2024.

Ο Ματέο Ρετέγκι είναι Αργεντινός κεντρικός επιθετικός, αλλά έχει ιταλικό διαβατήριο καθώς ο παππούς του κατάγεται από τη Σικελία. Ο 23χρονος φορ ανήκει στην Μπόκα Τζούνιορς, αλλά αγωνίζεται ως δανεικός στην Τίγκρε και έχει σημειώσει έξι γκολ στις πρώτες επτά αγωνιστικές του πρωταθλήματος Αργεντινής.

Η κλήση… έκπληξη του Ρετέγκι έχει να κάνει με τις απουσίες των Ατζούρι στην επιθετική γραμμή. Ο Τζιάκομο Ρασπαντόρι, ο Αντρέα Μπελότι, ο Τζιανλούκα Σκαμάκα και ο Μόιζε Κεν, δεν υπολογίζονται από τον Ιταλό τεχνικό για τους προσεχείς αγώνες. Ο μόνος «ετοιμοπόλεμος» επιθετικός της εθνικής Ιταλίας αυτή τη χρονική στιγμή, είναι ο 33χρονος Τσίρο Ιμόμπιλε.

«Τον παρακολουθούμε εδώ και καιρό, είναι βασικός εδώ και δύο χρόνια στο πρωτάθλημα Αργεντινής και έχει στοιχεία που δυστυχώς μας λείπουν αυτή τη στιγμή. Νομίζαμε ότι δεν θα ήθελε να έρθει, αντίθετα όμως είπε το “ναι” από την πρώτη στιγμή και τον καλέσαμε» τόνισε ο Μαντσίνι για την κλήση του Ρετέγκι, μιλώντας στο DAZN.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ