aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΕπιβεβαιώνει η κυβέρνηση του Μπαχρέιν τις συζητήσεις για την εξαγορά της Μίλαν

Επιβεβαιώνει η κυβέρνηση του Μπαχρέιν τις συζητήσεις για την εξαγορά της Μίλαν

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνουν οι διαπραγματεύσεις για την εξαγορά της Μίλαν από την εταιρία Investcorp, που δραστηριοποιείται στο Μπαχρέιν.

Η πρεσβεία του Μπαχρέιν στο Ηνωμένο Βασιλείο, με ένα μήνυμα στα social media επιβεβαίωσε ότι μεγάλη εταιρία από την χώρα βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με το αμερικανικό fund Elliott Management για την εξαγορά της Μίλαν.

Το ποσό στο οποίο οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε (πρώτη φάση) είναι το 1,1 δις ευρώ, με τις διαπραγματεύσεις να διεξάγονται σε πολύ θετικό κλίμα.

Αν τελικά η Μίλαν περάσει στα χέρια της Investcorp, τότε θα γίνει ο πρώτος ιταλικός σύλλογος που περνάει σε ασιατικά χέρια, με το επενδυτικό αυτό γκρουπ από το Μπαχρέιν να συνεχίζει την επιθετική πολιτική εξαγορών, αφού σύμφωνα με το οικονομικό ρεπορτάζ, στο χαρτοφυλάκιο της υπάρχουν επενδύσεις αξίας 42 δις δολαρίων!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ