aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΕπισημοποιήθηκε ο δανεισμός του Μάιτλαντ-Νάιλς στη Ρόμα

Επισημοποιήθηκε ο δανεισμός του Μάιτλαντ-Νάιλς στη Ρόμα

Ήταν γνωστό εδώ και μέρες, πλέον ανακοινώθηκε και επίσημα!

Η Ρόμα ολοκλήρωσε τον δανεισμό του Έινσλι Μέιτλαντ-Νάιλς από την Άρσεναλ μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, με τον 24χρονος δεξιό μπακ χαφ να τίθεται άμεσα στη διάθεση του Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Άγγλος μέτρησε φέτος 8 εμφανίσεις με τους «Κανονιέρηδες», έχοντας ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες των Λονδρέζων, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει και τις φανέλες των Ίπσουιτς (2015-16), Γουέστ Μπρομ (2020-21).

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και δεν βλέπω την ώρα να αγωνιστώ με τη φανέλα της Ρόμα. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και να δείξω τι μπορώ να προσφέρω. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους για την υποστήριξή τους και ελπίζω να πετύχουμε μεγάλα πράγματα μέχρι το τέλος της σεζόν», είπε στο πλαίσιο της παρουσίασής του από τους «τζιαλορόσι» ο Μέιτλαντ-Νάιλς, ενώ δηλώσεις έκανε και ο γενικός αρχηγός της Ρόμα, Τιάγκο Πίντο.

«Φέραμε έναν νεαρό παίκτη που ταιριάζει απόλυτα με το προφίλ του συλλόγου μας, στην προσπάθειά μας να βελτιώσουμε το ρόστερ. Όταν μιλήσαμε με τον Μέιτλαντ-Νάιλς εντυπωσιαστήκαμε με τον ενθουσιασμό που είχε σχετικά με το έρθει στη Ρόμα και να δουλέψει με προπονητή του τον Ζοσέ Μουρίνιο», τόνισε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ