aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΕπική ανατροπή από τη Φιορεντίνα και τώρα… τρέχει η Ρόμα

Επική ανατροπή από τη Φιορεντίνα και τώρα… τρέχει η Ρόμα

Εάν είχε έναν λόγο, τώρα έχει… χίλιους. Ο λόγος για τη Ρόμα, η οποία στο πλαίσιο της προτελεταίας (37ης) αγωνιστικής της Serie A υπέστη τρομερή ανατροπή (2-1) εντός τριών λεπτών στο φινάλε της εκτός έδρας αναμέτρησής της με την αδιάφορη βαθμολογικά Φιορεντίνα.

Έτσι, πλέον, οι Ρωμαίοι έχασαν και μαθηματικά τις ελπίδες τους για εισιτήριο για το Champions League μέσω της τετράδας του πρωταθλήματος, το οποίο όμως μπορεί να εξασφαλίσουν εάν επικρατήσουν της Σεβίλλης στον τελικό του Europa League την προσεχή Τετάρτη (31/5, 22:00). Φυσικά, έχοντας παιχνίδι λιγότερο από τη Γιουβέντους (στο -1), εντέλει μπορεί να περιοριστούν στο εισιτήριο για το Europa Conference League. Οπότε, καταλαβαίνει κανείς ότι αποκτούν ακόμα περισσότερους λόγους, πέρα φυσικά από το τρόπαιο αυτό καθ’ αυτό, ενόψει του αγώνα στην Ουγγαρία.

Το «Αρτέμιο Φράνκι» είχε φορέσει τα γιορτινά του, ώστε να μπουστάρει τους παίκτες του Βιντσέντζο Ιταλιάνο ενόψει του δικού τους ευρωπαϊκού τελικού, στο Europa Conference League κόντρα στη Γουέστ Χαμ (7/6). Άλλωστε, οι «βιόλα»… λάνσαραν και τη φανέλα ενόψει της νέας σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ