aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΕπέστρεψε στις νίκες και πλησιάζει στις... ευρωπαϊκές θέσεις η Μπολόνια

Επέστρεψε στις νίκες και πλησιάζει στις… ευρωπαϊκές θέσεις η Μπολόνια

Επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της και πήρε μία σπουδαία νίκη απέναντι στη Σπέτσια η Μπολόνια (2-0). Οι «ροσομπλού» βρέθηκαν σε καλή μέρα, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο και ανέβηκαν στους 26 βαθμούς, δύο λιγότερους από την Ουντινέζε και την 7η θέση, η οποία δίνει ευρωπαϊκό «εισιτήριο». Στα… χαμηλά και στους 18 βαθμούς παρέμεινε η ομάδα του Λούκα Γκότι.

Το σύνολο του Τιάγο Μότα απώλεσε… σωρεία ευκαιριών μέχρι το 37′, λεπτό στο οποίο έλυσαν τον γόρδιο δεσμό και άνοιξαν το σκορ. Ο Πος εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Ορσιλίνι και με έναν «κεραυνό» από κοντά, έστειλε την μπάλα στον… ουρανό της εστίας του Ντραγκόφσκι, κάνοντας το 1-0!

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι ήταν επίσης κεφάτοι και κλείδωσαν τη νίκη στο 77ο λεπτό. Ο Ορσολίνι από δημιουργός, έγινε σκόρερ, και με ωραίο πλασέ μετά από όμορφη κάθετη πάσα του Ντόμινγκες, «έγραψε» το 2-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ