aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΕπανέρχεται η κανονικότητα: 50% πληρότητα στα γήπεδα της Serie A από τη νέα σεζόν!

Επανέρχεται η κανονικότητα: 50% πληρότητα στα γήπεδα της Serie A από τη νέα σεζόν!

Το πρώτο βήμα για την επιστροφή στην κανονικότητα, έστω και μέσα από τον αθλητισμό, κάνουν οι Ιταλοί! Ο πρόεδρος της Serie A, Νταλ Πίνο, αποκάλυψε πως είναι αισιόδοξος ότι από το ξεκίνημα της νέας σεζόν τα γήπεδα θα είναι κατά το ήμισυ γεμάτα (50% πληρότητα), αφού μέχρι στιγμής τα πρώτα εγχειρήματα επιστροφής του κόσμου είναι επιτυχημένα.
Θυμίζεται πως ο τελικός του Κυπέλλου Ιταλίας ανάμεσα σε Γιουβέντους και Αταλάντα είχε περισσότερους από 5 χιλ. οπαδούς στις κερκίδες.

«Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα έχει εμβολιαστεί ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του κόσμου στην Ιταλία, αν ισχύει αυτό τότε θα μπορούμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Κάπως έτσι, ελπίζουμε πως τουλάχιστον στο 50% της πληρότητας των γηπέδων θα υπάρχει κόσμος από το ξεκίνημα της νέας σεζόν», ανέφερε ο Νταλ Πίνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ