aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΈπαιξε μονότερμα, όμως έμεινε στον... άσο η Σασουόλο!

Έπαιξε μονότερμα, όμως έμεινε στον… άσο η Σασουόλο!

Σε ένα παιχνίδι όπου είχε 28 τελικές και 74% κατοχή της μπάλας, η Σασουόλο δεν μπόρεσε να αποφύγει την γκέλα και να επιστρέψει στις νίκες, μένοντας στο εντός έδρας 1-1 με την προτελευταία Τζένοα, για την 20ή αγωνιστική της Serie A!

Σε μία από τις ελάχιστες επισκέψεις τους στα καρέ του Κονσίλι, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 7ο λεπτό με υπέροχο τακουνάκι του Ντέστρο από ασίστ του Εκούμπαν.

Η συνέχεια άνηκε εξ ολοκλήρου στη Σασουόλο, με τους παίκτες του Αλέσιο Ντιονίσι να «κατασκηνώνουν» στην αντίπαλη περιοχή και να απειλούν συνεχώς με κύριους εκφραστές τους Μπεράρντι και Ντεφρέλ.

Τελικώς, το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 55ο λεπτό με τον Μπεράρντι, και παρά τις προσπάθειες τρων γηπεδούχων στο τελευταίο μισάωρο της αναμέτρησης, η ανατροπή δεν ήρθε ποτέ.

Κάπως έτσι, η Σασουόλο παρέμεινε στη 13η θέση με 25 πόντους και μόλις μία νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, με την Τζένοα (12β.) από την άλλη να μειώνει στους τέσσερις τη διαφορά από τη 17η θέση και την παραμονή.

Αναλυτικά η 20η αγωνιστική:

Πέμπτη 6/1

Μπολόνια-Ίντερ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ

Σαμπντόρια-Κάλιαρι 1-2
(18′ Γκαμπιαντίνι – 55′ Ντεϊόλα, 77′ Παβολέτι)

Λάτσιο-Έμπολι 3-3
(14’ Ιμόμπιλε, 66’, 93’ Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς – 6’ πεν. Μπαϊράμι, 8’ Ζουρκόφσκι, 75’ Ντι Φρανσέσκο)

Σπέτσια-Βερόνα 1-2
(85’ Έρλιτς – 59’, 70’ Καπράρι)

Αταλάντα-Τορίνο ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ

Σασουόλο-Τζένοα 1-1
(55′ Μπεράρντι-7′ Ντέστρο)

Μίλαν-Ρόμα 19:30
Σαλερνιτάνα-Βενέτσια 19:30
Γιουβέντους-Νάπολι 21:45
Φιορεντίνα-Ουντινέζε 21:45

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ