aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΕντός της ημέρας επισημοποιείται το «αντίο» του Έρικσεν στην Ίντερ

Εντός της ημέρας επισημοποιείται το «αντίο» του Έρικσεν στην Ίντερ

Ο Κρίστιαν Έρικσεν είναι πιθανό σήμερα (16/12) να αποχαιρετήσει την Ίντερ, μετά την απόφαση των γιατρών να μην του επιτρέψουν να αγωνιστεί, λόγω του υποδόριου απινιδωτή που του έχει τοποθετηθεί και απαγορεύεται στην Ιταλία.

Ο παίκτης επέστρεψε χθες (15/12) στο Μιλάνο, όπου έφτασε στον μάνατζέρ του, Μάρτιν Σουτς, προκειμένου σήμερα να συναντήσουν τη διοίκηση της Ίντερ κατά τη διάρκεια της ημέρας για να συζητήσουν τη λύση.

Ο Έρικσεν έχει αποδεχθεί τη…στρατηγική της εξόδου εδώ και καιρό, και μένει να διαπιστωθεί αν η σημερινή συνάντηση θα είναι αρκετή για να επιτευχθεί συμφωνία.

Τότε, ο Έρικσεν θα είναι και πάλι κάτοχος της «κάρτας του» και θα μπορεί να αποφασίσει πού θα συνεχίσει την καριέρα του, αφού από την Premier League μέχρι το ολλανδικό και το πρωτάθλημα της Δανίας, η επιστροφή του στο γήπεδο είναι δυνατή λόγω λιγότερο περιοριστικών κανόνων σχετικά με το πρόβλημα που έχει.

Ο Δανός μέσος της Ίντερ, στις αρχές του μήνα, άρχισε να προπονείται στο γήπεδο της Οντένσε Μπόλντκλαμπ -ομάδα των νεανικών του χρόνων-, στην Δανία, μετά την ανάρρωσή του από την καρδιακή ανακοπή που υπέστη στο Euro.

Ο 29χρονος Έρικσεν δεν έχει παίξει από τότε που υπέστη καρδιακή ανακοπή, στη διάρκεια του πρώτου αγώνα της Δανίας στο τουρνουά, με τη Φινλανδία τον Ιούνιο, και σώθηκε μετά την άμεση επέμβαση των γιατρών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ