aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΈντονο ενδιαφέρον της Ατλέτικο για τον Μαρτίνες της Ίντερ

Έντονο ενδιαφέρον της Ατλέτικο για τον Μαρτίνες της Ίντερ

Οταν ο Αντόνιο Κόντε αποφάσισε να αποχωρήσει από τους Νερατζούρι, οι οπαδοί φοβήθηκαν τα χειρότερα. Φοβήθηκαν, δηλαδή, ότι ετοιμάζονται μαζικές πωλήσεις βασικών παικτών. Κίνδυνος που δεν υπήρχε όμως, όπως διαβεβαίωσε η διοίκηση του οργανωμένους οπαδούς. Για την ακρίβεια, οι άνθρωποι των Μιλανέζων είχαν ξεκαθαρίσει το εξής: Θα γίνει μόνο μία δυνατή πώληση βασικού παίκτη. Πώληση που είναι ήδη γεγονός, αφού ο Ασράφ Χακίμι ανήκει πλέον στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Μαροκινός, όμως, μπορεί να είναι η μοναδική ακριβή πώληση. Αυτό, τουλάχιστον, πιστεύει το Sky Italia, όπως μετέδωσε πριν λίγη ώρα. Το κανάλι αναφέρθηκε στα μετεγγραφικά της Ιντερ και εστίασε στον Λαουτάρο Μαρτίνες. Γιατί; Επειδή είναι ο έτερος υποψήφιος προς πώληση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sky, η Ατλέτικο Μαδρίτης ενδιαφέρεται έντονα για τον Αργεντίνο επιθετικό.

Οι Νερατζούρι, από την άλλη πλευρά, με βάση το ίδιο ρεπορτάζ, θέλουν να τον κρατήσουν, αλλά δεν είναι και απόλυτοι. Αν, δηλαδή, η Ατλέτικο κάνει μια τρελή πρόταση, ο Μπέπε Μαρότα θα πει «ναι». Το «τρελή πρόταση», όμως, για την Ιντερ σημαίνει 80-100 εκατ. ευρώ, οπότε οι πιθανότητες είναι υπέρ της παραμονής Λαουτάρο. Κάτι που δεν χαλάει ούτε τον ίδιο φυσικά, αν κρίνουμε και από όσα έχει πει σε δηλώσεις του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ