aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΈνταση στο ραντεβού Γιουβέντους – Μέντες για Ρονάλντο: «Ό,τι πούμε εμείς»

Ένταση στο ραντεβού Γιουβέντους – Μέντες για Ρονάλντο: «Ό,τι πούμε εμείς»

Η συνάντηση αναμενόταν πώς και πώς από τον ιταλικό Τύπο, όπως και τον ευρωπαϊκό, αλλά νέα δεν υπήρξαν. Ή μάλλον υπήρξε το ξεκαθάρισμα που έγινε από την πλευρα των Μπιανκονέρι προς τον Ζόρζε Μέντες. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα με τη σειρά: Στη συνάντηση με τον ατζέντη του Πορτογάλου ήταν παρόντες ο αντιπρόεδρος Πάβελ Νέντβεντ, ο CEO Μαουρίτσιο Αριβαμπένε και ο αθλητικός διευθυντής Φεντερίκο Κερουμπίνι.

Και οι τρεις, σύμφωνα με τους Ιταλούς, δεν ήταν και τόσο ήρεμοι. Ο λόγος; Στις πολλές συνομιλίες που είχαν με τον Μέντες μέσα στο καλοκαίρι, δεν τους είπε ποτέ ότι ο Κριστιάνο θέλει να φύγει. Θεώρησαν λάθος, επομένως, το να ειπωθεί κάτι τέτοιο στις 26 Αυγούστου. Πέντε μέρες πριν το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου. Τι σημαίνει, όμως, αυτό; Θα μείνει ο Ρονάλντο με το ζόρι στη Γιουβέντους; Αν χρειαστεί, ναι. Σίγουρα, πάντως, δεν θα αποχωρήσει ως ελεύθερος. Αν θέλει να φύγει, θα πρέπει να φέρει πρόταση 29 εκατ. ευρώ. Ή πρόταση που θα προβλέπει ανταλλαγή με παίκτη που θέλουν οι Τορινέζοι.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, όμως, ο Μέντες δεν παρουσίασε καμία πρόταση. Απλά ανέφερε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν. «Αν είναι να φύγει, θα γίνει με τους δικούς μας όρους», ήταν το μήνυμα της διοίκησης της Γιουβέντους στην πλευρά του Ρονάλντο. Ο οποίος, παρεμπιπτόντως, προορίζεται για βασικός στον αγώνα με την Εμπολι. Αυτό αναφέρουν τα νεότερα ρεπορτάζ, δείχνοντας έτσι ότι για τους Μπιανκονέρι, με τα μέχρι σήμερα δεδομένα, δεν υπάρχει θέμα μετεγγραφής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ