aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈνταση μεταξύ Κριστιάνο Ρονάλντο και Σάρι

Ένταση μεταξύ Κριστιάνο Ρονάλντο και Σάρι

Η ήττα, ως γνωστόν, φέρνει γκρίνια. Και στην Γιουβέντους, μετά την ήττα από τη Νάπολι στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, φαίνεται πως ο Μαουρίτσιο Σάρι έχει αρχίσει να χάνει τον έλεγχο των αποδυτηρίων.

Εκτός από την γενική δυσαρέσκεια των παικτών, αλλά και τον καυγά που φέρεται να είχε με τον Μίραλεμ Πιάνιτς, ο προπονητής της Γηραιάς Κυρίας έχει… κερδίσει την δυσαρέσκεια και του σούπερ σταρ της ομάδας, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», υπάρχει μεγάλη ένταση μεταξύ των δύο ανδρών, εξαιτίας των υπονοιών που άφησε ο Σάρι για την φυσική κατάσταση ποδοσφαιριστών του, αλλά και επειδή ο «CR7» δεν θέλει να παίζει ως σέντερ φορ, αλλά να έχει ελευθερία κινήσεων και χώρων, ξεκινώντας από πιο πίσω.

Κανείς δεν ξεχνάει, άλλωστε, το ματς του περασμένου Νοεμβρίου με την Μίλαν, στο οποίο ο Σάρι έβγαλε τον Κριστιάνο στο 55ο λεπτό, προκαλώντας την ενοχλημένη αντίδραση του Πορτογάλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ