aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΕμφατικές προκρίσεις για Ουντινέζε, Βενέτσια, με… ζόρι η Τζένοα

Εμφατικές προκρίσεις για Ουντινέζε, Βενέτσια, με… ζόρι η Τζένοα

Ουντινέζε, Βενέτσια και με το… ζόρι η Τζένοα, προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ιταλίας!

Η Ουντινέζε διέλυσε με 4-0 την Κροτόνε και στον επόμενο γύρο θα κοντραριστεί με τη Λάτσιο. Ο Πουσέτο άνοιξε το σκορ στο 20’, με τον Ντεμάιο οκτώ λεπτά αργότερα να κάνει το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι στην συνέχεια του αγώνα έπαιζαν κυρίως στις αντεπιθέσεις και δεν μπορούσαν να αντιδράσουν.

Ο Σαξές στο 41’ ύστερα από εκτέλεση πέναλτι έκανε το 3-0, με τον Πουσέτο στο 62’ να πετυχαίνει το 4-0, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Η Βενέτσια επικράτησε 3-1 της Τερνάνα, περνώντας στους «16» του Κυπέλλου Ιταλίας. Ο Πετινάρι στο 8ο λεπτό άνοιξε το σκορ, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε γιατί θεωρήθηκε οφσάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς, με τον Χέυμανς στο 49’ να κάνει το 1-0. Ο Πετινάρι ξαναχτύπησε και στο 53’ έφερε το ματς στα ίσα. Ο Τσέρνιγκοϊ στο 66’ ωστόσο έκανε το 2-1, με τον Φόρτε στο 81ο λεπτό να πετυχαίνει το 3-1, σκορ το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Έτσι, η ομάδα του Πάολο Τζανέτι στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει την Αταλάντα.
Με πρωταγωνιστή τον Εκούμπαν ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 77’ η Τζένοα πήρε το εισιτήριο της επόμενης φάσης του Coppa Italia και αντιμετωπίσει στους «16» την Μίλαν, πετώντας εκτός διοργάνωσης την Σαλερνιτάνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ