aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΈμεινε... όρθια κόντρα στην Κάλιαρι με δέκα η Φιορεντίνα (vid)

Έμεινε… όρθια κόντρα στην Κάλιαρι με δέκα η Φιορεντίνα (vid)

Η Κάλιαρι της έβαλε δύσκολα, αλλά η Φιορεντίνα τα κατάφερε. Η ομάδα της Φλωρεντίας ήρθε ισόπαλη 1-1 απέναντι στους νησιώτες αγωνιζόμενη χωρίς τον Βλάχοβιτς από την αρχή του ματς, και με παίκτη λιγότερο από το 65ο λεπτό.

Η Φιορεντίνα, αν και έχασε βαθμούς κατάφερε να φύγει… όρθια από τη Σαρδηνία και να παραμείνει στην έκτη θέση με 36 βαθμούς όσους και η Λάτσιο, αλλά με ένα ματς λιγότερο.

Τα πράγματα ξεκίνησαν…στραβά από την αρχή για την Φιορεντίνα, καθώς έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί με το πέναλτι του Μπιράγκι στο 8ο λεπτό. Στο δεύτερο ημίχρονο είδε τον Ζοάο Πέδρο (47) να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της, ενώ το 64ο λεπτό έμεινε με παίκτη λιγότερο όταν αποχώρησε με κόκκινη ο Οντριοθολα. Στο 68ο λεπτό ο Πέδρο έχασε την εκτέλεση πέναλτι για να σκοράρει και να δώσει προβάδισμα με 2-0 στην Κάλιαρι. Αν αυτού, η Φιορεντίνα αφυπνίστηκε και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 75ο λεπτο με τον Σοτίλ.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ