aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΕκτελέστηκε από επαγγελματία ο αρχηγός των οπαδών της Λάτσιο

Εκτελέστηκε από επαγγελματία ο αρχηγός των οπαδών της Λάτσιο

Φως στη δολοφονία του Φαμπρίτσιο Πισιτέλι προσπαθούν να ρίξουν οι αρχές της Ιταλίας. Ο γνωστός και ως «Diabolik», ήταν ο αρχηγός των οργανωμένων οπαδών της Λάτσιο και έπεσε νεκρός από πυρά τον Αύγουστο του 2019 στο πάρκο των υδραγωγείων της Ρώμης.

Η εκτέλεση προφανώς και είχε οπαδικά κίνητρα, με τον 50χρονο με ρίζες από την Αργεντινή να πέφτει ακαριαία νεκρός. Οι αρχές έχουν εντοπίσει ως βασικό ύποπτο τον Ραούλ Εστεμπάν Καλντερόν και το ιταλικό δικαστήριο έκρινε πως πρόκειται για επαγγελματία εκτελεστή.

Η αναγνώριση του Καλντερόν έγινε μέσα από μαρτυρίες πολιτών που ήταν κοντά στο συμβάν αλλά και από τις κάμερες ασφαλείας, διακρίνοντας ορισμένα χαρακτηριστικά τατουάζ που είχε ο εκτελεστής στα χέρια του.

Παρόλα αυτά, ο Καλντερόν διαφεύγει της σύλληψης και φέρεται να βρίσκεται εκτός Ιταλίας. Πιθανότατα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Ισπανία απ’ όπου και κατάγεται, με τις δύο χώρες να έχουν ανοίξει δίαυλο ώστε να πραγματοποιηθεί η σύλληψή του, ενώ οι Ιταλοί μιλάνε με τις αρχές και άλλων χωρών σε περίπτωση που «μετακομίσει» αλλού.

Χαρακτηρίζεται ως «ιδιαίτερα επικίνδυνος άνθρωπος», ο οποίος είναι κατ επάγγελμα εκτελεστής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ