aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΈκοψε τα… φτερά της Κρεμονέζε η Σασουόλο!

Έκοψε τα… φτερά της Κρεμονέζε η Σασουόλο!

Ξέρανε την Κρεμονέζε η Σασουόλο! Η ομάδα του Αλέσιο Ντιονίσι προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα, αλλά ο Μπαϊράμι τελικά έσωσε τους γηπεδούχους στο 90’+3’ δίνοντάς τους τη νίκη με 3-2!

Ο Λοριεντέ στο 26ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και λίγα λεπτά
αργότερα έγινε δημιουργός, με τον Φρατέσι στο 41’ να κάνει το 2-0 για την Σασουόλο που πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα.

Οι «νεροβέρντι» μπήκαν δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο, με την Κρεμονέζε ωστόσο να βρίσκει μια καλή ευκαιρία στο 62’ και να μειώνει σε 2-1 με πολύ ωραίο σουτ του Ντέσερς.

Στο 78ο λεπτό η Κρεμονέζε είχε μια μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα, όταν ο Τσοφάνι πήρε την κοντινή κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Τελικά το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 83ο λεπτό, μετά από τραγικό λάθος της άμυνας της Σασουόλο, ο Ντέσερς χτύπησε ξανά και με ωραίο πλασέ έκανε το 2-2.

Στη συνέχεια το ματς ήταν αρκετά ισορροπημένο, με τις δυο ομάδες να έχουν τις καλές στιγμές τους, ωστόσο ο Μπαϊράμι στο 90’+3’ βρήκε το γκολ της λύτρωσης και χάρισε τη νίκη στην Σασουόλο, για το τελικό 3-2!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ