aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΕκνευρισμός στη Μίλαν με τον Κεσί

Εκνευρισμός στη Μίλαν με τον Κεσί

«Θέλω να μείνω στην ομάδα για πάντα. Οταν επιστρέψω στο Μιλάνο θα τα ξεκαθαρίσω όλα και θα υπογράψω. Οι οπαδοί της Μίλαν δεν πρέπει να ανησυχούν, κρατάω τον λόγο μου», έλεγε ο Κεσί τον Ιούλιο. Τότε που ήταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες και έστελνε θετικά μηνύματα στους Ροσονέρι για το θέμα του συμβολαίου του. Αυτό το συμβόλαιο που λήγει στο τέλος της σεζόν, με αποτέλεσμα να γίνεται ακόμη πιο ελκυστικός για τις ομάδες που ενδιαφέρονται. Και όπως φαίνεται, έχει ήδη μιλήσει μαζί τους.

Αυτό προκύπτει, όπως γράφει σήμερα η Gazzetta dello Sport, από το «όχι» στα 6,5 εκατ. ευρώ, ζητώντας 8. Ποσό, συμπεραίνει η ιταλική εφημερίδα, που κάποια ομάδα έχει προτείνει στον μάνατζέρ του. Ποια είναι αυτή η ομάδα; Ή η Παρί Σεν Ζερμέν ή η Λίβερπουλ. Ποσό, επίσης, που η Μίλαν δεν είναι διατεθειμένη να προσφέρει στον Κεσί. Οι Ροσονέρι έχουν ανέβει στα 6,5 εκατ. ευρώ και δεν σκοπεύουν να ανέβουν κι άλλο. Αυτό υποστηρίζουν τα νεότερα ιταλικά ρεπορτάζ, προαναγγέλοντας συνάντηση με τον μάνατζερ του Ιβοριανού χαφ τις προσεχείς εβδομάδες.

Μια συνάντηση, στην οποία θα ξεκαθαρίσουν όλα: Ή θα έρθουν πιο κοντά οι δύο πλευρές ή θα χωρίσουν, ενδεχομένως και τον Ιανουάριο! Αυτή είναι η είδηση που έχει σήμερα η Gazzetta dello Sport για το θέμα. Με δεδομένο ότι δεν θέλει να την πατήσει όπως με Ντοναρούμα-Τσαλχάνογλου, όπως επίσης με δεδομένο και τον εκνευρισμό που υπάρχει για τη στάση του Κεσί, η Μίλαν σκέφτεται ακόμη και πώλησή του τον Ιανουάριο. Στη λογική του «αν είναι να φύγει, καλύτερα να μπουν στο ταμείο λίγα λεφτά παρά καθόλου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ