aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE A«Έκλεψε» βαθμό στο τέλος η Γιουβέντους (vid)

«Έκλεψε» βαθμό στο τέλος η Γιουβέντους (vid)

Γλίτωσε την ήττα σε έναν κακό Derbi d’Italia η Γιουβέντους, που χάρη σε σε ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ντιμπάλα στο 89’ πήρε το 1-1 από την Ίντερ στο Μιλάνο.

Οι «νερατζούρι» είχαν προηγηθεί με τον Τζέκο στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο ένα άτσαλο μαρκάρισμα του Ντάμφρις έφερε την ισοφάριση και άφησε τις δύο ομάδες μακριά από την κορυφή της Serie A.

Το ματς

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στους γηπεδούχους, με τον Σκρίνιαρ να έχει κεφαλιά άουτ στο 4’. Τρία λεπτά αργότερα, οι «μπιανκονέρι» αντέδρασαν, με τον Χαντάνοβιτς να αποκρούει το σουτ του Μοράτα.

Στην αμέσως επόμενη φάση ήρθε και το γκολ για τους πρωταθλητές, με τον Τσαλχάνολγου να σουτάρει από μακριά, να την μπάλα να σταματά στο δοκάρι και τον Τζέκο να παίρνει το… ριμπάουντ από κοντά και να κάνει το 1-0 (17’). Με εξαίρεση ένα άστοχο σουτ του Κουαδράδο στο 23’, η Γιούβε δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητική, με τους Μιλανέζους να κρατούν σχετικά εύκολα το προβάδισμα.

Στο δεύτερο 45λεπτο, η «βέκια σινιόρα» κλήθηκε να ανεβάσει τις γραμμές της ωστόσο φάσεις δεν δημιουργούσε.

Όσο περνούσε η ώρα, φαινόταν πως οι πρωταθλητές θα κρατήσουν το προβάδισμα και θα πάρουν τη νίκη, με τον Ντιμπάλα να έχει μία επικίνδυνη εκτέλεση φάουλ στο 72’ αλλά να βλέπει τον Χαντάνοβιτς να αποκρούει.

Και τελικά, από το πουθενά, στο 87’ ήρθε η φάση στην οποία φαινόταν να υπάρχει παράβαση του Ντάμφρις σε μαρκάρισμα στον Άλεξ Σάντρο, με το VAR να καταλήγει σε πέναλτι και τον Ντιμπάλα να ισοφαρίζει, χαρίζοντας τον βαθμό στην ομάδα του.

Ίντερ (Σ. Ιντσάγκι): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Νταρμιάν, Μπαρέλα (90’ Βετσίνο), Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου (62’ Γκαλιαρντίνι), Πέρισιτς (72’ Ντάμφρις), Τζέκο, Μαρτίνες (72’ Σάντσες).

Γιουβέντους (Μ. Αλέγκρι): Σέζνι, Ντανίλο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Κουαδράδο (65’ Ντιμπάλα), Μπερναρντέσκι (18’ Μπεντανκούρ), Λοκατέλι (83’ Ζόρζε), ΜακΚένι (83’ Αρτούρ), Σάντρο, Κουλουσέφσκι (65’ Κιέζα), Μοράτα.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ