aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΈφυγε από τη Φιορεντίνα ο Ριμπερί - έχει προτάσεις από ιταλικές ομάδες

Έφυγε από τη Φιορεντίνα ο Ριμπερί – έχει προτάσεις από ιταλικές ομάδες

Οι Βιόλα βρήκαν προπονητή, αφού ανακοίνωσαν τον Βιτσέντσο Ιταλιάνο, και παράλληλα αποχαιρετούν παίκτες. Την Τετάρτη ο Μπόρχα Βαλέρο ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του και σειρά τώρα πήρε ο Γάλλος. Ο Ριμπερί, όμως, δεν βάζει τέλος στην καριέρα του, παρά μόνο σε αυτή στη Φιορεντίνα.

Ο Φρανκ ήταν το μεγάλο όνομα με το οποίο συστήθηκε ο Ρόκο Κομίσο στο ιταλικό ποδόσφαιρο το 2019. Ερχόταν από τη Μπάγερν Μονάχου, υπέγραψε διετές συμβόλαιο και θα έδινε στους Τοσκανούς κλάση και εμπειρία. Οταν ήταν υγιής, τα έδινε. Τα προβλήματα τραυματισμών, όμως, τον ταλαιπωρούν συχνά-πυκνά, με συνέπεια να μην ανανεωθεί το συμβόλαιό του.

Αυτό πάντως, με βάση ιταλικά ρεπορτάζ, δεν ήταν απόφαση μόνο της μιας ή της άλλης πλευράς. Ηταν κοινή. Ο Ριμπερί δεν θα συνεχίσει στη Φιορεντίνα αλλά δεν αποκλείεται να συνεχίσει στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Διάφορα δημοσιεύματα των προηγούμενων εβδομάδων, άλλωστε, τον ήθελαν στο στόχαστρο κάποιων ομάδων. Ποιες είναι αυτές, όμως, δεν αναφέρθηκαν ποτέ.

Πριν μήνες είχε κυκλοφορήσει σενάριο για τη Μόντσα των Σίλβιο Μπερλουσκόνι και Αντριάνο Γκαλιάνι, αλλά με την προϋπόθεση ότι θα ανέβαινε στη Serie A. Κάτι που δεν έγινε. Αναμονή, επομένως, για να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του Ριμπερί. Αν, όντως, δηλαδή θα παραμείνει στο ιταλικό ποδόσφαιρο ή αν θα συνεχίσει σε κάποια άλλη χώρα.

Το ενδεχόμενο να βάλει τέλος στην καριέρα του κι αυτός, πάντως, δεν παίζει. Δεν έχει αναφερθεί, δηλαδή, κάτι τέτοιο στον ιταλικό Τύπο το τελευταίο διάστημα, παρά μόνο ότι ο Γάλλος έχει προτάσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ