aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΈφεση και η Αταλάντα: «Δώστε μας στα χαρτιά τη νίκη με την Τορίνο»

Έφεση και η Αταλάντα: «Δώστε μας στα χαρτιά τη νίκη με την Τορίνο»

Πριν τέσσερις μέρες οι Νερατζούρι προσέφυγαν στο δικαστήριο της ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ζητώντας το εξής: Να τους δοθεί η νίκη στα χαρτιά, σε ό,τι αφορά το ματς με τη Μπολόνια. Ματς που έπρεπε να γίνει στις 6 Ιανουαρίου στο Ρενάτο Νταλ’Αρα αλλά δεν έγινε με απόφαση της Περιφέρειας. Αιτία; Τα κρούσματα κορωνοϊού στους Ροσομπλού. Την ίδια μέρα ήταν να γίνει και το παιχνίδι της Αταλάντα με την Τορίνο αλλά δεν έγινε για τον ίδιο λόγο. Και αφού τα κρούσματα ήταν σε παίκτες της Γκρανάτα, οι Μπεργκαμάσκι ζητάνε τώρα να τους δοθούν οι τρεις βαθμοί.

Η Αταλάντα έκανε κι αυτή έφεση κατά της απόφασης της Λίγκας να γίνει το παιχνίδι σε ημερομηνία που θα οριστεί. Και περιμένει κι αυτή, πλέον, την απόφαση του δικαστηρίου της ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Μια απόφαση που θα ανακοινωθεί στις 13 Απριλίου, όπως και για το Μπολόνια – Ιντερ, αφού εκείνη την ημέρα θα εκδικαστεί η υπόθεση. Με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η απόφαση θα είναι και στις δύο περιπτώσεις ότι οι αγώνες θα γίνουν κανονικά. Το ίδιο δικαστήριο, άλλωστε, ήταν που αποφάσισε πέρυσι ότι το Γιουβέντους – Νάπολι έπρεπε να γίνει. Εκεί είχαν προσφύγει οι Παρτενοπέι κατά της απόφασης της Λίγκας για ήττα 3-0 στα χαρτιά και δικαιώθηκαν.

Πάνω σε αυτή την απόφαση, μάλιστα, πάτησε η αθλητική δικαιοσύνη για να αποφανθεί ότι τα παιχνίδια θα γίνουν. Θα αποτελεί πολύ μεγάλη έκπληξη, επομένως, αν αυτό το δικαστήριο αποφασίσει κάτι διαφορετικό σε ίδια υπόθεση. Θα πρέπει, δηλαδή, να «ακυρώσει» την περσινή απόφασή του, η οποία δημιούργησε και το δεδικασμένο για τέτοιες περιπτώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ