aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διαφορά €10.000.000 για τον Σάντρο

Ο Βραζιλιάνος μπακ της Γιουβέντους περιμένει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Παρί, όμως οι Παριζιάνοι δεν τα έχουν βρει ακόμη, καθώς τους χωρίζουν περίπου 10 εκατομμύρια.

Όπως αναφέρει το έγκυρο «Calciomercato.com» ο παίκτης έχει συμφωνήσει με την Παρί για 4ετες συμβόλαιο συνεργασίας έναντι 4,5 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο (1,7 παραπάνω από όσα του δίνει η Γιούβε).

Παρόλα αυτά, η μεταγραφή δεν έχει ακόμη πραγματοποιηθεί, καθώς ο γενικός διευθυντής των μπιανκονέρι Μπέπε Μαρότα ζητά 50 εκατομμύρια, την ώρα που οι Γάλλοι προσφέρουν 40.

Θυμίζουμε πως η Γιούβε είχε αγοράσει τον Σάντρο το Καλοκαίρι του 2015 από την Πόρτο, έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά οι εμφανίσεις του την περσινή σεζόν δεν ήταν οι αναμενόμενες. Έτσι στο Τορίνο αποφάσισαν να βάλουν «πωλητήριο» στον 27χρονο μπακ.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σάντρο, η Γιουβέντους θα κινηθεί για την απόκτηση ενός εκ των Μπερνάτ, Νταρμιάν ή Μαρσελο, με την περίπτωση του τελευταίου να μοιάζει δύσκολη. Παρόλα αυτά, μετά την έλευση του Ρονάλντο στο Τορίνο, δε γίνεται να αποκλειστεί το ενδεχόμενο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ