aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΔεν τα βρίσκουν Μπαρέλα και Ίντερ - Ανοίγει η «όρεξη» των ενδιαφερόμενων

Δεν τα βρίσκουν Μπαρέλα και Ίντερ – Ανοίγει η «όρεξη» των ενδιαφερόμενων

Να «δέσει» τον Νικολό Μπαρέλα πριν να είναι… αργά θέλει η Ίντερ! Παρότι το συμβόλαιο του 24χρονου χαφ λήγει το καλοκαίρι του 2024, οι «νερατζούρι» επιθυμούν την πρόωρη επέκτασή του και την αύξηση της ρήτρας του ώστε να κόψουν την… όρεξη των ενδιαφερόμενων.

Κάπως έτσι, οι δύο πλευρές βρίσκονται ήδη σε διαπραγματεύσεις αλλά υπάρχει μεγάλη απόσταση. Συγκεκριμένα, ο Μπαρέλα ζητάει τουλάχιστον 6 εκατ. ευρώ (που θα αυξάνονται μέσα από τα μπόνους) ετησίως για να υπογράψει νέο συμβόλαιο, ενώ η Ίντερ δεν δείχνει διάθεση να ανέβει πάνω από τα 4,5 εκατ. ευρώ.

Αυτή η απόσταση προς το παρόν οδηγεί σε διαζύγιο, αλλά προφανώς και είναι ακόμη πολύ νωρίς για να υπάρξει ανησυχία. Παρόλα αυτά, ήδη υπάρχουν ορισμένες ομάδες όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Παρί Σεν Ζερμέν που παρακολουθούν διακριτικά την περίπτωσή του.

Ο Μπαρέλα με την Ίντερ μετράει 96 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σκοράρει 8 γκολ και έχει μοιράσει 26 ασίστ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ