aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΔεν σταματάει η Ρόμα: Ανακοίνωσε και Βαϊνάλντουμ

Δεν σταματάει η Ρόμα: Ανακοίνωσε και Βαϊνάλντουμ

Παίκτης της Ρόμα και με τη βούλα είναι ο Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ, καθώς οι «τζαλορόσι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ολλανδού μέσου!

Θυμίζουμε πως ο ιταλικός σύλλογος είχε έρθει σε συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν το βράδυ της Τρίτης (2/8) για την απόκτηση του 31χρονου έμπειρου χαφ με τη μορφή δανεισμού, ενώ υπάρχει και οψιόν αγοράς, που θα μπορέσουν οι «τζαλορόσι» να ενεργοποιήσουν στο τέλος της σεζόν 2022/2023.

Την περασμένη σεζόν, ο Βαϊνάλντουμ κατέγραψε 38 συμμετοχές με τη φανέλα των Παριζιάνων, ενώ πέτυχε τρία γκολ και τρείς ασίστ, σε όλες τις διοργανώσεις. Σημαντικό είναι να σημειωθεί, φυσικά, πως πριν μετακομίσει στην πρωτεύουσα της Γαλλίας -όπου έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό- είχε καταγράψει 237 συμμετοχές με τη φανέλα της Λίβερπουλ, σκοράροντας 22 φορές, και είχε κατακτήσει μαζί της μια φορά το Champions League και την Premier League!

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο συνεχίσει να κλέβει τις εντυπώσεις στο κομμάτι των μεταγραφών, καθώς ο Ολλανδός είναι η 5η μεταγραφική κίνηση που έχει κάνει το φετινό καλοκαίρι, μετά από τους Ζεκί Τσελίκ (Λιλ), Πάολο Ντιμπάλα (ελεύθερος), Ναμάνια Μάτιτς (ελεύθερος) και Μίλε Σβίλαρ (ελεύθερος).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ