aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΔεν πάει Ίντερ ο Ντιμπάλα: «Έχουμε κλείσει τις θέσεις της επίθεσης με πολύ καλούς παίκτες»

Δεν πάει Ίντερ ο Ντιμπάλα: «Έχουμε κλείσει τις θέσεις της επίθεσης με πολύ καλούς παίκτες»

Απέσυρε την πρότασή της για τον Πάουλο Ντιμπάλα η Ίντερ! Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Μπέπε Μαρότα, οι «νερατζούρι» δεν προχωράνε την περίπτωση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού που έμεινε ελεύθερος από τη Γιουβέντους με τις θέσεις στην επίθεση να είναι κλεισμένες.

«Ο Ντιμπάλα είναι μέρος των ελεύθερων παικτών που είναι διαθέσιμοι στην αγορά. Ήταν και είναι μια από τις ευκαιρίες, αλλά έχουμε ήδη ολοκληρώσει την επίθεσή μας με πολύ καλούς παίκτες», υποστήριξε σε δηλώσεις του o CEO της Ίντερ.

Η συμφωνία της Ίντερ με τον Ντιμπάλα υπήρχε αλλά είχε παγώσει κιόλας τον τελευταίο μήνα, με τους «νερατζούρι» να μην την προχωράνε.

Την ίδια ώρα, ο Μπέπε Μαρότα μίλησε και τη συμφωνία του Μίλαν Σκρίνιαρ με την Παρί Σεν Ζερμέν: «Ο Σκρίνιαρ θα έρθει μαζί μας στις 10 Ιουλίου για την προετοιμασία της σεζόν. Είναι παίκτης της Ίντερ όπως έχουν τα πράγματα, αλλά ξέρουμε πώς μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ