aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΔεν έκανε στάση ούτε στη Γένοβα το… τρένο της Γιουβέντους (vid)

Δεν έκανε στάση ούτε στη Γένοβα το… τρένο της Γιουβέντους (vid)

Η Γιουβέντους είναι εδώ! Η «Γηραιά Κυρία» πήρε την τρίτη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα, περνώντας με σκορ 3-1 από την έδρα της Σαμπντόρια και πλησίασε την τριάδα της κορυφής.

Οι «μπιανκονέρι» παράλληλα έφτασαν τα 15 σερί παιχνίδια χωρίς ήττα στη Serie A, όντας πλέον στο -4 από την κορυφή αν και έχουν παιχνίδι περισσότερο, ενώ δείχνουν να έχουν συνέλθει για τα καλά θυμίζοντας τις εξαιρετικές ομάδες που είχε δημιουργήσει ο Μαξ Αλέγκρι στην προηγούμενη θητεία του στον πάγκο.

Ιδανικό ξεκίνημα για τη Γιουβέντους, αφού στο 23ο λεπτό άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ του Γιοσίντα, ενώ έντεκα λεπτά αργότερα ο Μοράτα με πέναλτι έστειλε την ομάδα του με αέρα δύο τερμάτων στην ανάπαυλα. Το παιχνίδι κυλούσε όπως ήθελε ο Αλέγκρι, με τον Σέζνι να βάζει το… χεράκι του και να βγάζει εντυπωσιακά το πέναλτι του Καντρέβα στο 74’.

Κάτι που ο Πολωνός δεν κατάφερε να κάνει και μετά από δέκα λεπτά, με τον Σαμπίρι να τον νικάει και να δίνει νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Παρόλα αυτά, ο Μοράτα «χτύπησε» για δεύτερη φορά στο ματς, διαμορφώνοντας στο 88ο λεπτό το τελικό 3-1 υπέρ της Γιουβέντους.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ